Uvjeti dostave i rok isporuke

 

Ukoliko je ukupni iznos u „košarici“ u vrijednosti iznad 1.500,00 kn, robu dostavljamo besplatno na vašu adresu na području Republike Hrvatske. U slučaju da je iznos „košarice“ u vrijednosti ispod 1.500,00 kn, naplaćuje se simbolični trošak dostave od 40,00 kn.

Dostava kupljenih proizvoda obavlja se samo radnim danom. Rok isporuke, ako je proizvod na skladištu, ne bi trebao prelaziti četiri radna dana (za isporuku na otoke 8 radnih dana), od primitka elektronske obavijesti na adresu vaše e-pošte da je vaša narudžba potvrđena. Iznimno je moguće produljenje roka dostave iz razloga koji ne ovise o volji Prodavača, a u suprotnom slučaju odgovarajuće dulji.

Ukoliko je proizvod označen sa “Artikl je dostupan”, to znači da je raspoloživ na skladištu odnosno dobavljiv u razumnom roku. Ukoliko je označen sa “Proizvod trenutno nije dostupan”, tada proizvod u tom trenu nije moguće kupiti putem internet trgovine, ali ne znači nužno da nije raspoloživ u razumnom roku, te Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila na info@anigota.hr.

U slučaju da prilikom dostave kupac na dogovorenoj adresi nije prisutan, proizvode može valjano preuzeti punoljetna osoba koja živi u istom domaćinstvu zajedno s kupcem odnosno druga osoba koja ima ovlaštenje za preuzimanje. Osoba koja preuzima dostavljeni proizvod i sve prateće dokumente, također mora navesti svoje ime i prezime, datum zaprimanja i odnos prema naručitelju.


VSC Pro+ Internet Shop   Internet prodaja