Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Uvjeti dostave i rok isporuke

 

Ukoliko je ukupni iznos u „košarici“ u vrijednosti iznad 199 €, robu dostavljamo besplatno na vašu adresu na području Republike Hrvatske. U slučaju da je iznos „košarice“ u vrijednosti ispod 199 €, naplaćuje se simbolični trošak dostave od 5,5 €.

Dostava kupljenih proizvoda obavlja se samo radnim danom. Rok isporuke, ako je proizvod na skladištu, ne bi trebao prelaziti četiri radna dana (za isporuku na otoke 8 radnih dana), od primitka elektronske obavijesti na adresu vaše e-pošte da je vaša narudžba potvrđena. Iznimno je moguće produljenje roka dostave iz razloga koji ne ovise o volji Prodavača, a u suprotnom slučaju odgovarajuće dulji.

Ukoliko je proizvod označen sa “Artikl je dostupan”, to znači da je raspoloživ na skladištu odnosno dobavljiv u razumnom roku. Ukoliko je označen sa “Trenutno nije dostupno”, tada proizvod u tom trenu nije moguće kupiti putem internet trgovine, ali ne znači nužno da nije raspoloživ u razumnom roku, te Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila na info@anigota.hr.

U slučaju da prilikom dostave kupac na dogovorenoj adresi nije prisutan, proizvode može valjano preuzeti punoljetna osoba koja živi u istom domaćinstvu zajedno s kupcem odnosno druga osoba koja ima ovlaštenje za preuzimanje. Osoba koja preuzima dostavljeni proizvod i sve prateće dokumente, također mora navesti svoje ime i prezime, datum zaprimanja i odnos prema naručitelju.


VSC Pro+ Internet Shop   Web Trgovina