Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Panasonic LUMIX S 100mm f/2.8 MACRO

Panasonic LUMIX S 100mm f/2.8 MACRO

26. 01. 2024.

Najmanji i najlakši makro objektiv na svijetu* Omogućuje različite izvedbe, od makro fotografija u prirodnoj veličini s omjerom povećanja 1:1 do portreta koji iskorištavaju prednosti srednjeg telefoto raspona

Najmanji i najlakši makro objektiv na svijetu*
Kompaktni, lagani makro objektiv za lagani rad s nogu. Uhvatite delikatnu ljepotu cvijeća i živote kukaca na slikama u prirodnoj veličini. Donosi realne slike beskompromisno visoke kvalitete. Sustav dvostrukog fokusa i novi dvofazni linearni motor donose brzo fokusiranje i visoku razlučivost. Vrhunska optička izvedba donosi visoku rezoluciju, glatki bokeh i oblik sjaja svjetlosti, prikazujući sve vrste ljepote.
*Od 8. siječnja 2024. Među izmjenjivim objektivima za AF kompatibilne fotoaparate bez zrcala punog kadra i makro objektivima s omjerom povećanja 1:1 sa žarišnom duljinom od 90 mm ili više

Dvije trećine kraći i upola lakši od uobičajenih makro objektiva
Iako su makro objektivi obično prilično veliki, Panasonic je uspješno smanjio ukupnu veličinu upotrebom svoje jedinstvene tehnologije. U usporedbi s konvencionalnim makro objektivima, LUMIX S 100mm F2.8 MACRO približno je dvije trećine kraći i upola lakši. S ukupnom težinom od samo 1 kg u kombinaciji s LUMIX S5II, ovaj kompaktni, lagani sustav može se koristiti jednom rukom.

Fotografiranje izbliza u prirodnoj veličini
Ima maksimalno povećanje od 1x, što vam omogućuje hvatanje subjekta u prirodnoj veličini. Dobijte realne slike delikatne ljepote cvijeća, života insekata, finih detalja na rukotvorinama, teksture hrane i još mnogo toga.
Osim za makro fotografiju, tu je i širok raspon drugih primjena, poput srednjeg telefoto portretiranja i fotografiranja pejzaža.

S-E100 konstrukcija objektiva
Optimizirana konfiguracija ima 13 elemenata u 11 grupa, uključujući 3 ASPH, 2 UED i 1 ED leće za smanjenje aberacija i osiguravanje vrhunske rezolucije.

S-E100 MTF grafikon
Pruža vrhunsku oštrinu i razlučivost od sredine do rubova slike i idealan je objektiv za sustav LUMIX punog kadra te pruža kreativne prilike bez kompromisa.
・Za objektive koji imaju mogućnost kompenzacije iskrivljenja, vodoravna os pokazuje udaljenost od središta ispravljene slike

Idealan za snimanje videozapisa
Objektiv nudi brzo i precizno automatsko fokusiranje te glatke zamjene blende, što je ključno za moderne stvaratelje jer omogućuje bilježenje prekrasnih 4K videozapisa i fotografija bez ometanja objekta.

Više o objektivu možete saznati na poveznici: Panasonic LUMIX S 100mm f/2.8 Macro

VSC Pro+ Internet Prodaja   Prodaja Internet Trgovine