LUMIX S9 fotoaparat punog formata bez ogledala

LUMIX S9 fotoaparat punog formata bez ogledala

24. 06. 2024.

Stvorite zadivljujući sadržaj izravno s novog fotoaparata LUMIX S9 Full-Frame koji je prepun profesionalnih značajki, ali od vas ne zahtijeva vještine uređivanja – od snimanja do objave u 30 sekundi.

Kompaktan izgled, veliki senzor

LUMIX S9 malen je i kompaktan, ali prepun značajki profesionalne razine. Sa svojim senzorom punog formata, ova kamera daje zadivljujuće rezultate čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, omogućujući vam da s lakoćom snimate videozapise visoke razlučivosti i impresivne fotografije.

Video zapisi visoke rezolucije 4K/6K

Ova je kamera također idealna za izradu videa. Snimite zadivljujuće lijepe krajolike i nezaboravne trenutke koje želite sačuvati u visokoj kvaliteti u 4K/6K.

Fleksibilno uokvirivanje (otvorena vrata)

Zadržite ono što vam treba i izrežite ono što vam nije potrebno. Dobijte sve omjere slike iz jedne snimke. Ako ga kasnije želite urediti, novi MP4(Lite) način rada 4K za video savršen je za prijenos na vaš pametni telefon. Samo upotrijebite aplikaciju LUMIX Lab da ga izrežete na željeni omjer slike.

Fokus na brze subjekte

Fazni hibridni autofokus osigurava oštre slike s nepokretnim i pokretnim subjektima. Za video, jamči zadržavanje fokusa na subjektu ma gdje god da se nalazio u kadru.

Unaprijed postavljene postavke

Funkcija REAL TIME LUT revolucionizira vaš sadržaj. Možete primijeniti filmski izgled izravno u fotoaparatu, bez potrebe dugotrajnog uređivanja. Odaberite iz širokog LUT raspona (unaprijed postavljenih postavki) u aplikaciji LUMIX Lab ili stvorite svoj osobni stil za korištenje u fotoaparatu.

Objektivi dizajnirani za LUMIX S9

LUMIX S 26 mm F8

LUMIX S 18-40 mm F4.5-6.3

VSC Pro+ Web Shop   Otvorite Web Shop