Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

 

Ostvarite do 100 EUR popusta pri idućim kupnjama objektiva ili dodatne opreme kada kupite fotoaparat koji ispunjava uvjete i registrirate ga na stranici My Sony te primite jedan ili više kodova vaučera putem e-pošte. Fotoaparat je potrebno kupiti do 31.3.2024. i registrirati do 15.6.2024.

Promotivna akcija je važeća za kupnje primjenjivih objektiva i dodatne opreme obavljene između 1.4.2023. i 30.6.2024. (uključujući te datume). Zahtjev za gotovinski povrat možete podnijeti do 31.8.2024. (uključujući taj datum).

Fotoaparati koji ispunjavaju uvjete: ZV-E1, ZV-E10, ZV-1, ZV-1F

 

Artikli uključeni u promociju i pripadajući povrat sredstava:

Dodaci:

Objektivi:

Saznaj više

 


Kako mogu sudjelovati u promociji?

  1. KORAK

Kupite fotoaparat koji ispunjava uvjete (ZV-E1/ZV-E10L / ZV-E10 / ZV-1 / ZV-1F) do 31. 3. 2024. (uključujući taj datum), registrirajte svoj fotoaparat koji ispunjava uvjete na stranici My Sony između 01.04.2023. i 15.06.2024. (uključujući te datume) i primit ćete tri koda vaučera za traženje gotovinskog povrata prilikom kupnje objektiva i/ili dodatne opreme koji ispunjavaju uvjete između 01.04.2023. i 30.06.2024. (uključujući te datuma) od maloprodajnog trgovca koji sudjeluje u promotivnoj akciji.

  1. KORAK

Uđite na web mjesto kampanje i kliknite gumb "Potraži" za registraciju. Zahtjevi se moraju podnijeti putem interneta od datuma kupnje do 31.08.2024., u suprotnom neće biti prihvaćeni.

Napomena: Zahtjeve možete podnijeti između 01.05.2023. i 31.08.2024.

  1. KORAK

Prijavite se na MySony ili izradite MySony račun i popunite obrazac za kampanju unosom sljedećih podataka:

- Podaci o proizvodu vašeg objektiva: model, serijski broj, jedinstveni kod kupona primljen putem My Sony, datum kupnje i prodavač

- Vaši osobni podaci: ime, e-adresa, poštanska adresa, bankovni podaci i telefonski broj

- Vaš dokaz kupnje za objektiv

  1. I) fotografija broja modela i serijskog broja objektiva obuhvaćenog promotivnom akcijom i bijele naljepnice s crtičnim kodovima s ambalaže proizvoda i/ili fotografija i serijski broj dodatne opreme koja ispunjava uvjete u originalnoj kutiji; II) kopija originalnog računa ili fakture za kupnju objektiva i/ili dodatne opreme obuhvaćene promotivnom akcijom na kojima se jasno vidi naziv maloprodajnog trgovca, naziv proizvoda i datum kupnje; i III) važeći kod vaučera.

Nakon unosa ovih podataka, kliknite na tipku "Pošalji".

  1. KORAK

Nakon što pošaljete svoj obrazac, bit ćete preusmjereni na stranicu za potvrdu i primit ćete na svoju e-adresu poruku s potvrdom vaše registracije. Vaš registracijski kôd je 8-znamenkasti broj koji će biti naveden u predmetnom retku e-poruke. Taj će kôd služiti i kao referentni broj u slučaju da imate pitanja o kampanji.

  1. KORAK

Ako vaše potraživanje udovoljava uvjetima i odredbama promocije, primit ćete određeni povrat novca u roku od 28 dana od valjanosti zahtjeva. Ako želite provjeriti status zahtjeva za povratom novca, kliknite vezu "Pogledajte status zahtjeva" na početnoj stranici kampanje.

 

 

Vrijede Uvjeti i odredbe. Za više informacija nas Kontakatirajte.

 


VSC Pro+ Internet Prodaja   Otvaranje Internet Trgovine