Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Sony a7C - kompaktno kućište, a puni kadar

Sony a7C - kompaktno kućište, a puni kadar

15. 09. 2020.

Sony a7C s objektivom FE 28-60 mm f/4-5.61 postiže vrhunsku kvalitetu punog kadra uz najmanji i najlakši sustav fotoaparata i objektiva na svijetu. Fotoaparat je kompaktan, ali zadovoljava visoka očekivanja u pogledu kvalitete slike, AF-a i brzine, što ga čini savršenim odabirom za sve prilike te za poboljšanje kreativnosti.

Vrhunske performanse i kvaliteta slike - unatoč kompaktnim dimenzijama kućišta fotoaparata, koje je najmanje i najlakše na svijetu, a7C vam nudi izvanrednu kvalitetu fotografija i videozapisa kakvu očekujete od fotoaparata punog kadra. Brz, širok i stabilan AF, brzo neprekidno snimanje i praktičan nagibni LCD zaslon omogućuju vam snimanje akcije gdje god se nalazili.

Vrhunsko prikupljanje svjetlosti dovodi do kvalitetnih slika uz minimalan šum - veći senzori stvaraju bolje slike, a senzor punog kadra fotoaparata a7C puno je veći od senzora u pametnim telefonima, kompaktnim digitalnim fotoaparatima i fotoaparatima sa zamjenjivim APS-C objektivima slične veličine. Poboljšano prikupljanje svjetlosti omogućuje snimanje slika profesionalne kvalitete uz manje šuma i veću razinu detalja u tamnim i svijetlim područjima.

Kompaktne dimenzije, lako rukovanje - model a7C osmišljen je da bi bio kompaktan, lagan i prijenosan, a da se pritom ne ugroze radne značajke pravog fotoaparata punog kadra. Cilj je postignut tako što smo razvili nove mehaničke komponente, kao što su zatvarač i jedinica za optičku stabilizaciju koji štede prostor, kao i poboljšanja rasporeda i strukture.

Uživajte u prednostima punog kadra - senzor punog kadra fotoaparata a7C zadužen je za puno više od jednostavnog snimanja više svjetlosti. Poboljšana dubina slike, dinamički opseg i detalji mogući su zahvaljujući velikom senzoru i pikselima. 

VSC Pro+ Internet Prodaja   Otvorite Web Shop