Održavanje proizvoda


SERVISNE USLUGE

Razvojem i velikim povećanjem prodaje fotografskih aparata, video kamera, objektiva i ostale prateće opreme, i nedostatkom kvalitetne servisne podrške koja bi pratila takav veliki rast u Hrvatskoj, 2003. godine otvoren je servisni centar Photo – Centar d.o.o., odavajanje servisnog odjela iz poduzeća Kodak Centar d.o.o., poznatog uvoznika fotografskih tržišnih imena poput Canona, Kodaka, Sandiska, Loweproa i mnogih drugih vrhunskih imena u svijetu fotografije i videa. Tijekom godina rada prepoznata je kvaliteta i stručnost servisa koje je danas postalo sinonim za brzo i uspješno mjesto popravaka svih vrsta fotografskih i video proizvoda.

Od samog početka rada, Photo – Centar d.o.o. službeni je nositelj licence za popravak svih Canon i Kodak fotografskih i video uređaja, objektiva i ostalog srodnog pribora. Današnje zadovoljne korisnike servisnog centra nalazimo među kućnim korisnicima, poduzećima, profesionalnim fotografima i video snimateljima, fotografskim agencijama i studijima, kao i državnim uredima i službama.

Photo – Centar d..o.o. danas raspolaže najmodernijom opremom i stručnim kadrom koji su sposobni podesiti ili popraviti sve moderne mehaničke i elektroničke fotografske, video i optičke uređaje koji se danas nalaze u svakodnevnoj uporabi od najjednostavnijih amaterskih korisnika, preko entuzijasta pa sve do vrhunskih profesionalaca.

Od 2013. Photo – Centar d.o.o. postao je nositelj i posebne Canon servisne titule, Canon Professional Service, diljem svijeta profesionalnim fotografima i snimateljima poznate CPS kratice, prestižnog i jednistvenog profesionalnog servisa.

Zahvaljujući tehničkoj, edukativnoj i partnerskoj podršci od stane Canon Europe N.V. u segmentu servisiranja Canon fotografskih, video i optičkih proizvoda jedino smo mjesto za vrhunsku kvalitetnu servisnu podršku u Hrvatskoj.

Misija servisa i stručnog osoblja je da kroz svaki servisni postupak učine isti što manje stresnim za stranku i da u što kraćem roku, brzo, stručno i profesionalno riješe popravak, podešavanje ili čišćenje povjerene opreme.


Kontaknte informacije:

Photo – Centar d.o.o.
Hondlova 2
HR-10000 Zagreb
OIB: 91931396278
telefon: 01 2313 222
telefaks: 01 2113 322
e-mail: photo-centar@photo-centar.hr
web: www.photo-centar.hr