Profil poduzeća

   

 

Anigota ukratko

 

Kao dio Kodak Centra, poduzeća osnovanog sada već davne 1990. godine, danas poslujemo kao Anigota i vodeći smo zastupnik i distributer fotografskih proizvoda i novih medija u Hrvatskoj. Svake godine stotine profesionalaca i zaljubljenika u fotografiju svoje povjerenje daju upravo nama.

U sklopu Anigote djeluje i jedini službeni Canon servis u Hrvatskoj, koji brine o održavanju garancije kvalitete video i fotografske opreme. Zajedničkim djelovanjem profesionalna smo podrška hrvatskim fotografima i snimateljima.

 

Posvećeni smo fotografiji

To je naša polazišna točka, sve što radimo i čime se bavimo proizlazi iz naše ljubavi prema fotografiji i videu. Fotografija je nezaobilazna u životima sviju nas, bez obzira na to je li nam ona posao ili samo želimo zabilježiti sretne trenutke s našim obiteljima. Upravo zato vjerujemo kako fotografija može obogatiti živote svakoga od nas. Tom idejom vodimo se u našem svakodnevnom poslu, suradnji s našim partnerima i savjetovanju naših kupaca.

 

Težimo savršenoj izvedbi

Prosječna fotografija nikoga ne zadovoljava. Naša misija stoga je jasna. Želimo vam omogućiti najnapredniju opremu za vašu savršenu fotografiju i video. Svakoga dana dolazimo na posao kako bismo vam u tome pomogli i pružili vam najbolje moguće korisničko iskustvo, bez obzira posjećujete li naše trgovine u Zagrebu ili internetsku trgovinu Anigota.hr.

Dođite i upoznajte se s nama – nalazimo se u Praškoj ulici 2 i Maksimirskoj cesti 112A. Ili jednostavno kliknite na Anigota.hr i budite korak bliže vašoj savršenoj fotografiji i videu.

 

Svjetski poznate marke u Anigoti:

Kodak – Canon – Sony – Panasonic – SanDisk – Lowepro – Joby – Benro – mePhoto – FeiyuTech – FujiFilm – Hähnel

 


 

Podaci poduzeća

Kodak Centar d.o.o.

Maksimirska cesta 112a

HR-10000 Zagreb

telefon: 01/2303322

telefaks: 01/2304184

e-mail: kodak-centar@kodak-centar.hr

Direktor poduzeća Andrea Krepelnik

MB 03494675

OIB 56307720607