Profil poduzeća


O Kodak Centru

Poduzeće Kodak Centar d.o.o. osnovano je 1990. godine kao tvrtka-kćer austrijskog poduzeća Pro Photo GmbH, s misijom da prodaje, distribuira i zastupa vodeća svjetska imena u fotografskoj industriji.

Pro Photo GmbH jedna je od vodećih dobavljača fotografskih proizvoda na području centralne Europe i istočno-europskih zemalja zadnjih dvadeset i pet godina. Bogato iskustvo i velik broj poslovnih partnera u fotografskoj industriji Pro Photo firmu čini vrlo traženim poslovnim suradnikom mnogih vodećih fotografskih imena. Pro Photo stvorio je poslovne odnose sa mnogim veleprodajnim i maloprodajnim partnerima i dobavljačima u cijelom svijetu.

Kodak Centar d.o.o. osnovan je kao jedinstveno Kodak predstavništvo za distribuciju Kodak proizvoda na području Hrvatske sa glavnim ciljem snabdijevanja tržišta cjelokupnom paletom proizvodne linije. Distribucija široke palete Kodak proizvoda i dalje igra važnu ulogu u našem presjeku ukupne ponude.

Naša tvrtka danas je postala vodeći zastupnik i distributer fotografskih proizvoda i novih medija u Republici Hrvatskoj. Između ostalog, ponosno ističemo da smo distributer svjetski poznate kompanije Canon, uglavnom na području fotografskih i video proizvoda, uz dodatnu ekskluzivnost prodaje i distribucije profesionalnog raspona Canon fotografskih i video proizvoda.

SanDisk, najpoznatije ime u svijetu i vodeći svjetski proizvođač „flash“ memorijskih proizvoda odabrao je našu tvrtku prije desetak godina kao svog hrvatskog zastupnika i distributera. Rasprostranjenost proizvoda na prodajnim mjestima u Hrvatskoj dokazuje našu veliku posvećenost distribuciji izuzetne palete najkvalitetnijih SanDisk proizvoda.

Kodak Centar također je zastupnik i distributer svjetski poznatih marki kao što su Lowepro, Joby, Gitotto’s, LiquidImage, Sea&Sea, Photo-me, ThinkTank, LEE Filters, StealthGear, Phottix, Hähnel i Technotape.

Poduzeće zapošljava četrdesetak djelatnika širom Hrvatske aktivno posvećenih distribuciji i prodaji elektroničke, fotografske i video opreme.

Dodatno, Kodak Centar d.o.o. osnivač je i foto/video servisnog poduzeća Photo Centar d.o.o., jedinog službenog servisa za Canon fotografske i video proizvode, Kodak uređaje i druge amaterske i profesionalne fotografske opreme u Hrvatskoj. Servisno poduzeće i Kodak Centar zajednički djeluju kao profesionalna podrška Canonovog CPS-a za hrvatske profesionalne fotografe i snimatelje.

Kodak Centar d.o.o. radi u distribucijskom odnosu sa glavninom postojećih ključnih i ostalih kupaca uključujući fotografske/novinske agencije, državnim službama i organizacijama, većinom mobilnih operatera i fotografskih/elektroničkih/IT maloprodajnih trgovina širom Hrvatske, glavninu profesionalnih fotografa i snimatelja i stotine ostalih kupaca na dnevnoj bazi.

 


 

O anigota.hr


Kodak Centar u svom vlasništvu posjeduje tri foto/video/elektronička maloprodajna dućana u Hrvatskoj, pridruženih pod originalnim trgovačkim imenom anigota.hr. Trgovačko ime anigota.hr osmišljeno je kako bi na hrvatskom tržištu ponudilo prepoznatljivu marku s kojom se poistovjećuju kupci naše maloprodajne ponude fotografskih i video proizvoda. Između standardne fotografske maloprodajne ponude s laboratorijskom podrškom, anigota.hr trgovine prepoznate su kao jedne od najboljih maloprodajnih trgovina fotografskih i video proizvoda i pribora, a ujedno djeluju i kao Canon profesionalne fotografske maloprodajne trgovine u Hrvatskoj. Trgovine su smještene u vrlo posjećenim dijelovima Zagreba i Splita


Podaci poduzeća
Kodak Centar d.o.o.
Maksimirska cesta 112a
HR-10000 Zagreb
telefon: 01/2303322
telefaks: 01/2304184
e-mail: kodak-centar@kodak-centar.hr
Direktor poduzeća Andrea Krepelnik
MB 03494675
OIB 56307720607