Panasonic Trade In 2019

 

PRAVILA I UVJETI PRODAJNE KAMPANJE “VRATITE STARI ZRCALNI (DSLR) ILI BEZ ZRCALA DSLM DIGITALNI FOTOAPARAT I PREUZMITE POPUST ZA FOTOAPARAT IZ NOVE LUMIX S SERIJE”

1) Ova pravila i uvjeti (u daljnjem tekstu “Pravilnik”) određuju uvjete: Prodajne kampanje pod nazivom: “Vratite stari zrcalni DSLR ili bez zrcala DSLM digitalni fotoaparat i primite popust za fotoaparat Lumix nove serije S” (u daljnjem tekstu: “Promotivna ponuda”). Možete sudjelovati u Promotivnoj ponudi u skladu s pravilima i uvjetima navedenim u Pravilniku.

2) Ova pravila i uvjeti (u daljnjem tekstu “Pravilnik”) određuju uvjete: Prodajne kampanje pod nazivom: “Vratite stari zrcalni DSLR ili bez zrcala DSLM digitalni fotoaparat i primite popust za fotoaparat Lumix nove serije S” (u daljnjem tekstu: “Promotivna ponuda”). Možete sudjelovati u Promotivnoj ponudi u skladu s pravilima i uvjetima navedenim u Pravilniku.

3) Promotivna ponuda provodi se u dućanima Organizatora koje se nalaze u: Maksimirska 112a, Praška ilica2, 10000 Zagreb i www.anigota.hr on-line trgovini, a traje od 1. veljače 2019. do 30. travnja 2019., pri čemu će fotoaparati Lumix S biti dostupni od 1. travnja 2019. godine.

4) U Promotivnoj ponudi mogu sudjelovati poduzetnici i fizičke osobe starije od 18 godina koje kupuju kao potrošači u smislu Građanskog zakonika.

5) Promotivna ponuda predviđa da osoba koja naruči od Organizatora aparat Lumix nove serije S koji je uključen u ovu Promotivnu ponuda te vrati svoj stari zrcalni DSLR ili bez zrcala DSLM digitalni fotoaparat u dućanu Organizatora, dobit će popust u iznosu kako je navedeno u Pravilniku. Osoba koja koristi Promotivnu ponudu može također dobiti dodatni popust za kupnju Lumix S objektiva koji je uključen u ovu Promotivnu ponudu, pod uvjetom da je Lumix S objektiv naručen i kupljen s fotoaparatom Lumix S.Modeli aparata Lumix S koji su obuhvaćeni Promotivnom ponudom i iznosi popusta navedeni su u točki 6. pravilnika. Modeli objektiva Lumix S uključeni u ponudu i iznosi dodatnih popusta navedeni su u točki 7. Pravilnika.

6) Visina popusta koji se ostvaruje ovisi o novom modelu kupljenog fotoaparata Lumix serie S. Organizator osigurava popuste za kupnju novih modela fotoaparata Lumix serije S kako slijedi:

DC-S1ME

1.500,00 kn

DC-S1RE

1.500,00 kn

DC-S1E

1.500,00 kn

DC-S1RM

1.500,00 kn

7) Iznos dodatnog popusta za objektiv Lumix S, koji se daje samo u slučaju kada je objektiv naručen i kupljen s fotoaparatom Lumix S, ovisi o modelu Lumix S objektiva. Organizator osigurava sljedeće popuste za sljedeće modele Lumix S objektiva:

S-X50E

50mm

1.500,00 kn

S-R24105E

24-105mm

1.500,00 kn

S-R70200E

70-200mm

1.500,00 kn

8) Da biste iskoristili Promotivnu ponudu, trebali biste:

a) između 1. veljače 2019. i 30. travnja 2019. naručiti od Organizatora fotoaparat Lumix S koji je uključen u Promotivnu ponudu, i objektiv Lumix S uključen u Promotivnu ponudu.

b) nakon primitka obavijesti od Organizatora o dostupnosti treba poslati narudžbu, najkasnije do 30. travnja 2019.godine i Organizatoru vratiti stari digitalni fotoaparat DSLR ili DSLM (bilo koji model bilo koje marke) u dućanu Organizatora i kupiti naručeni Lumix S fotoaparat uključen u Promotivnu ponuda, opcija da su kupili i naručeni Lumix S objektiv uključen u Promotivnu ponudu

9) Dostavljanje narudžbe moguće je samo do 30. travnja 2019. Narudžbe dostavljene nakon tog roka neće se kvalificirati za Promotivnu ponudu. Nepoštivanje roka navedenog u pododjeljku 8.2 za vraćanje starog fotoaparata i kupnja novog onemogućuje korištenje Promotivne ponude.

10) Popust koji se daje ne može se zamijeniti za gotovinu ili druge pogodnosti, također u slučaju kada se popust ne ostvari do 30. travnja 2019. godine.

11) Promotivna ponuda ne može se kombinirati s drugim ponudama vezanim uz Lumix S fotoaparate kao i druge Promotivne ponude Organizatora.

12) U slučaju povrata kupljenog Lumix S fotoaparata ili Lumix S objektiva, cijena koja je bila plaćena, uzimajući u obzir popust, bit će vraćena.

13) Pravila Promotivne ponude navedena su u Pravilniku. Sve informacije o Promotivnoj ponudi koje se nalaze u reklamnim materijalima su isključivo informativne prirode.

14) Sve pritužbe koje se odnose na način provođenja Promotivne ponude mogu se dostaviti Organizatoru u pisanom obliku najkasnije do 15. svibnja 2019. godine. U pogledu poštivanja roka za podnošenje pritužbe, odlučujući je datum poštanskog žiga. Pritužba treba sadržavati: ime i prezime, te točnu adresu podnositelja, kao i detaljan opis razloga za podnošenje pritužbe. Pritužbe treba poslati preporučenom poštom na adresu Organizatora. Pritužba će biti obrađena u roku od 14 dana od primitka. Podnositelj će biti pismeno obaviješten o ishodu žalbenog postupka na adresu navedenu u pritužbi koja je podnesena.

15) Sudionici Promotivne ponude imaju pravo svoja potraživanja tražiti sudskim putem. Za podnošenje zahtjeva sudu nije nužno prethodno podnošenje pritužbe Organizatoru.

16) Sva pitanja koja se odnose na Promotivnu ponudu, a nisu obuhvaćena ovim Pravilnikom podliježu odredbama Građanskog zakonika.

17) Ovaj Pravilnik je dostupan u sjedištu Organizatora i na njegovoj web stranici na sljedećoj adresi www.anigota.hr

Zagreb: 1.veljače 2019.

Organizator: Anigota.hr, Maksimirska 112A, 10000 Zagreb, www.anigota.hr