Panasonic Lumix S5 II X

Panasonic Lumix S5 II X

10. 01. 2023.
 

DC-S5M2X

Oslobodite svoju kreativnost.

Napredne značajke kao što su PDAF i I.S. (Stabilizacija slike) neka upotreba fotoaparata LUMIX S5IIX bude uistinu zadovoljavajuće iskustvo. Snimite visokokvalitetne fotografije i videozapise s neograničenim mogućnostima snimanja i uživajte u povećanoj mobilnosti s ovim kompaktnim bezzrcalnim fotoaparatom punog kadra.

 
 

Značajke

Filozofija dizajna

Vođen filozofijom dizajna „Oblikovanje emocija”, LUMIX S5IIX osmišljen je u iznimnoj mat crnoj boji bez premca. LUMIX DESIGN teži izradi alata koji odražavaju strast tvorca sadržaja. Njegov oblik i funkcija ističu emocije i svaki se dio nalazi na pravom mjestu. Sigurne ruke omogućavaju da pogled zadržite na objektu. U težnji za oblikovanjem savršenog alata cilj nam je osmisliti fotoaparat koji možete upotrebljavati bez razmišljanja i uz preciznu kontrolu za snimanje s maksimalnim užitkom.

Sedam naprednih značajki fotoaparata LUMIX S5IIX

Automatsko hibridno fokusiranje s prepoznavanjem faze značajno unapređuje učinak praćenja i prepoznavanja objekata. Pogledajte videozapis da vidite što sve može!

 

Filozofija dizajna fotoaparata serije LUMIX: oblikovanje emocija

Novi dizajn LUMIX S5IIX fotoaparata u crnoj boji osmišljen je kako bi se tvorac sadržaja u potpunosti usredotočio na snimanje objekata bez razmišljanja o dostupnim alatima. Svrha mu je postići usklađenost okoline snimanja i spriječiti odraze blende ili medija za snimanje, potičući umjetničku kreativnost.

 
 

Viši stupanj vizualnog izražavanja

Kod modela LUMIX S5IIX snimanje i reprodukcija podržani su na vanjskom SSD-u putem USB-a. Osim toga, sposobnost snimanja videozapisa s kodekom ProRes 422 HQ (najviše 1,9 Gb/s) i 10-bitnog videozapisa u 4:2:2 s kodekom All-Intra izravno na SSD-ove, koji su kombinacija prenosivosti i velikog kapaciteta, poboljšala je učinkovitost sigurnosnog kopiranja podataka i naknadne obrade.

 
 

Akcija bilo kada i bilo gdje

Odaberite svoj omiljeni pristup strujanju kako biste podijelili sadržaj u stvarnom vremenu! Za upotrebu na otvorenom bežično strujanje uživo (RTMP/RTMPS) može se jednostavno postaviti putem aplikacije LUMIX Sync. Za upotrebu u zatvorenom dostupno je i stabilno žičano strujanje uživo (RTP/RTSP) .

 
 

Automatsko hibridno fokusiranje s prepoznavanjem faze za agresivno snimanje

Kad je u pitanju autofokus, najvažnije je da je pouzdan. Novo automatsko hibridno fokusiranje s prepoznavanjem faze isporučuje brzinu i točnost kako biste lakše snimili ciljni objekt, čak i u najzahtjevnijim scenama koje uključuju više objekata te okruženjima s pozadinskim ili slabim osvjetljenjem.

 
 

Sjajno za snimanje u hodu: Aktivna tehnologija I.S.

Novi stabilizator slike Active I.S. omogućuje vam da snimate u hodu. Određivanjem statusa podrhtavanja fotoaparata i optimizacijom omjera ispravljanja stabilizator slike Active I.S. može kompenzirati čak i značajno podrhtavanje fotoaparata, do približno 200 %* bolje od konvencionalnih sustava.

 
 

Toplinsko upravljanje za neograničeno vrijeme snimanja

4:2:2 10-bitno C4K/4K 60p/50p neograničeno vrijeme snimanja.* S kompaktnim kućištem istovjetnim fotoaparatu S5, nova optimizirana struktura raspršivanja topline fotoaparata LUMIX S5IIX omogućava snimanje čak i pri velikom opterećenju (npr. videozapis visoke razlučivosti iznad 4K, s velikim brojem slika u minuti).

 

Znanstveni aspekt tehnologije LUMIX boja

 

Predanost robne marke LUMIX vrhunskoj kvaliteti slike

Novi pogon isporučuje više realističnijih boja, finiju razlučivost i prirodni trodimenzionalni efekt, a u kombinaciji s dvostrukom nativnom ISO tehnologijom učinkovito suzbija šum čak i prilikom snimanja pri iznimno visokoj osjetljivosti te prekrasno generira čak i tamna područja.

Jednostavno stupnjevanje uz LUT U STVARNOM VREMENU

Fotografije i videozapisi na koje je primijenjen dodatak LUT mogu se snimiti interno, bez potrebe za posebnim softverom. Čak i ako nemate specijalizirane vještine uređivanja, fotoaparat vam pomaže da proširite izražajne mogućnosti u željenoj mjeri.

 

Povezani proizvodi

 

Objektivi koji omogućuju visokokvalitetan izražaj fotografija i videozapisa

Fotoaparati serije LUMIX S isporučuju vrhunsku optičku izvedbu, mobilnost i upravljivost bez kompromisa. Čak i ako promijenite objektiv, sve će vaše slike biti dosljedno snimljene, za umjetnička djela visoke kvalitete.

Asortiman fotoaparata serije LUMIX S5

Sada možete odabrati birati između fotoaparata LUMIX S5II X, koji isporučuje još bolju vizualnu kvalitetu, i fotoaparata LUMIX S5 II, koji je namijenjen većem broju tvoraca fotografija i videozapisa.

 

Specifikacije

 
Nosač L-Mount
24,2 megapiksela
Automatsko hibridno fokusiranje s prepoznavanjem faze
Tehnologija Active I.S.
C4K/4K 4:2:2 10-bitni videozapis od 60 p/50 p
HFR/VFR 10-bitni videozapis
V-Log
Izlaz za videopodatke u RAW formatu
Streaming uživo
Monitor s 1840K točaka koji se zakreće pod slobodnim kutom

Novi senzor 24,2 MP s dvostrukom nativnom ISO tehnologijom i pogonom nove generacije

Automatski fokus s prepoznavanjem faze i aktivnom I.S. tehnologijom

Neograničeno 10-bitno snimanje sa značajkama C4K/4K 60 p/ 60 p 4:2:2

Izlaz RAW podataka, videozapis ProRes, videozapis All-Intra i snimanje na vanjski SSD s USB priključkom

 

Potražite nadahnuće

 

 

 

Automatsko hibridno fokusiranje s prepoznavanjem faze

Automatsko hibridno fokusiranje s prepoznavanjem faze značajno unapređuje učinak praćenja i prepoznavanja objekata. Pogledajte videozapis da vidite što sve može!

Tehnologija Active I.S.

Fotoaparat LUMIX S5IIX savršen je za snimanje videozapisa u hodu. Pogledajte videozapis da vidite što sve može!

Širok raspon izražajnih mogućnosti u videozapisima

Fotoaparat nudi širok raspon opcija koje proširuju izražajne mogućnosti tvoraca sadržaja, uključujući neograničeno snimanje u 4:2:2 10-bitnom C4K/4K 60p/50p formatu, visoku 6K (5952x3968, 3:2) (5952x3136, 17:9) razlučivost i više.

Nova generacija uređaja za stvaranje slika

LUMIX S5IIX s novim pogonom prvi je fotoaparat LUMIX bez zrcala sa senzorom CMOS od 24,2 MP s automatskim fokusom s prepoznavanjem faze.

Osmišljen da bude izdržljiv

Dolazi uz višenamjenski i izdržljivi HDMI priključak vrste A.

Viši stupanj vizualnog izražavanja

Postignite profesionalnu razinu snimanja u RAW, ProRes i All-Intra formatu te putem vanjskog USB-SSD snimanja.

Opcije strujanja

Odaberite omiljeni pristup: bežično strujanje uživo (RTMP/RTMPS), povezivanje putem USB-a (RTMP/RTMPS) i žičano strujanje uživo (RTP/RTSP).

 

Digitalni fotoaparat LUMIX S5IIX punog kadra bez zrcala DC-S5M2X

VSC Pro+ Internet Shop   Online prodaja