Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Novi fotoaparat za vlogove Sony ZV-1

Novi fotoaparat za vlogove Sony ZV-1

01. 06. 2020.

Sony ZV-1 - Napravljen tako da ga autori vole

Za snimanje videozapisa odličnog izgleda nije potrebno iskustvo. ZV-1 osmišljen je da snima fantastične videozapise vas i vašeg svijeta bez kompliciranog postavljanja.

 

 

Brzi i precizni prijelazi prilikom fokusiranja

Sustav brzog hibridnog AF-a fotoaparata ZV-1 omogućuje jednostavno i brzo prebacivanje fokusa s lica na pozadinu radi stilski dotjeranijih i gledljivijih videozapisa.

 

Kontrola bokeha profesionalne kvalitete jednim dodirom

Za uključivanje ili isključivanje bokeha pozadine dovoljno je dodirnuti prekidač za bokeh – nisu potrebne složene ručne prilagodbe. Sada možete jednostavno odabrati defokusiranu pozadinu profesionalnog izgleda ili zadržati cijeli prizor u fokusu jednim pritiskom na gumb.

 

Predstavljanje proizvoda, idealno za videorecenzije

Postavka za predstavljanje proizvoda omogućuje prebacivanje na postavke savršene za recenzije proizvoda jednim pritiskom na gumb. Istog trena proširuje kut gledanja i prebacuje fokus na objekt, pa ne morate čekati da se fokus prebaci ni stavljati ruku iza proizvoda da biste prebacili fokus na njega

 

Snimajte fantastične videozapise gdje god pošli

ZV-1 osmišljen je za snimanje u pokretu. Zahvaljujući odličnoj stabilizaciji slike možete snimati videozapise dok hodate i prilikom promjene osvjetljenja nakon izlaska van ili ulaska u zatvoreni prostor, a AE prati lica i provjerava jesu li dobro osvijetljena.

VSC Pro+ Online Trgovina   Izrada Internet Trgovina