Načini plaćanja

Mogući načini plaćanja

 

Kreditna kartica – U Internetskoj trgovini naručenu robu možete sigurno platiti kreditnom karticom. Primamo sljedeće kreditne kartice: American Express®, MasterCard®, Visa®, Diners Club®. Platitelj mora biti osoba ili pravna osoba koja je vlasnik kreditne kartice. U slučaju kada vlasnik kartice nije državljanin Hrvatske, i u slučajevima kada primalac i platitelj nisu istao soba, pridržavamo pravo na dodatno provjeravanje identiteta platitelja i zaprimanja pisane izjave preko elektronske pošte ili telefaksa da je platitelj suglasan s plaćanjem naručene robe. Nakon slanja narudžbe s ovim načinom plaćanja ne može se promijeniti sadržaj narudžbe, konačni iznos, adresa za dostavu niti drugi dogovoreni uvjeti.

Plaćanje po ponudi – Ako ste se odlučili za plaćanje po ponudi, na elektronsku adresu primatelja računa poslat ćemo ponudu sa svim podacima. Po primitku sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslana na adresu za dostavu.

Plaćanje pouzećem – Plaćanje pouzećem primjereno je ako želite platiti iznos kupovine prilikom preuzimanja naručene robe. Zbog toga što je prilikom preuzimanja moguće plaćanje samo gotovinom, prilikom preuzimanja morate biti osobno prisutni, bez obzira na vrijednost narudžbe. O vremenu dostave obavijestit ćemo vas telefonomili e-mailom. Ako vam ovaj način ne odgovara, molimo vas da pročitate informacije o mogućnostima plaćanja kreditnom karticom, po ponudi ili u napomeni narudžbe navedete opciju koja vam odgovara.

Sve do punog plaćanja proizvoda iz pojedinačne narudžbe, naručeni proizvodi ostaju u vlasništvu Prodavatelja čak i onda kada su već bili dostavljeni Kupcu. Ukoliko se kao način plaćanja odabere kreditna kartica, u slučaju ne uspješnosti izvedbe plaćanja iz bilo kojeg razloga, kupac se obvezuje podmiriti svoju obvezu plaćanja kupovine naručenih proizvoda na jedan od drugih ponuđenih načina u roku 5 dana od primitka poziva. U slučaju ne plaćanja odnosno ne potpunog plaćanja, Prodavatelj ima alternativno pravo od kupca zahtijevati vraćanje proizvoda u besprijekornom stanju (proizvodi moraj ubiti ne rabljeni, neoštećeni i u originalnoj ne otvorenoj ambalaži).

Prodavatelj izdaje račun elektronskim putem (elektronska pošta/e-mail) te na trajnom mediju (papir) koji je uz jamstveni list važeći dokaz za reklamaciju odnosno servisni zahvat.