Sony Objektiv FE 20 mm F1,8 G (SEL20F18G.SYX)

8.699,00Kn

Cijena s popustom: 8.264,05Kn
Ušteda: 434,95Kn

Kompaktna visoka rezolucija 20 mm F1,8
Sonyjeva najnovija optička tehnologija postiže impresivnu rezoluciju od ruba do ruba uz maksimalni otvor blende od F1,8 u širokokutnom objektivu fiksne žarišne duljine s velikim otvorom blende. U kombinaciji s E-mount kućištem stvara svestran i mobilan sustav s izvanrednim performansama AF-a, kontrole i pouzdanosti za razna snimanja.

Nema na zalihi

SKU: 49875-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Široke perspektive od 20 mm, vrhunska rezolucija od F1,8
Dva AA (napredna asferična) elementa u inovativnom optičkom dizajnu minimiziraju aberaciju radi izvanredne rezolucije od ruba do ruba izravno iz najšireg otvora blende objektiva od F1,8.

Kompaktni i lagani za bolju mobilnost i rukovanje
Napredan optički dizajn koji obuhvaća dva AA podržan je profinjenim mehaničkim sustavom u G objektivu mase samo 373 g (13,2 oz.). Male dimenzije i skromna masa poboljšavaju mobilnost kada se koristi s kompaktnim E-mount kućištima i stvaraju uravnotežen sustav idealan za korištenje na kardanima ili držačima dodatne opreme. G objektiv FE 20 mm F1,8 G svestrani je objektiv za mnoga snimanja fotografija i filmova.

Besprijekorno, prirodno zamućenje pozadine
Uz preciznu kontrolu sferične aberacije koja znatno utječe na kvalitetu zamućenja pozadine, G objektiv FE 20 mm F1,8 sadrži kružni otvor blende s 9 listića za besprijekorno, uglađeno zamućenje pozadine i prirodne prijelaze koji su znak serije G objektiva.

Realističan prikaz izvor svjetla
Dva AA (napredna asferična) elementa i tri staklena elementa izuzetno niske disperzije koriste se za minimiziranje sagitalnog odbljeska tako da se točkasti izvori svjetlosti reproduciraju precizno i bez mrljanja boja.

XD linearni motori za preciznost, praćenje i brzinu AF-a
Dva XD (eXtreme Dynamic) linearna motora jednostavno prate velike brzine današnjih najnaprednijih fotoaparata te koriste brzinu potpunog automatskog fokusiranja, preciznost i potencijal praćenja radi snimanja najdinamičnijih objekata. Novi algoritmi kontrole omogućuju besprijekorno pokretanje velike grupe objektiva za fokusiranje za responzivno i tiho automatsko fokusiranje bez podrhtavanja.

Izvrsne performanse krupnog plana, čak i za autoportrete
20 mm je odlična žarišna duljina objektiva za autoportrete, ali i odlikuje se minimalnom udaljenošću fokusiranja od samo 0,19 m (0,63 stopa) u načinu AF-a i još manju minimalnu udaljenost fokusiranja od 0,18 m (0,59 stopa) prilikom ručnog fokusiranja. Izvrstan je za postavljanje kardana/držača prilikom snimanja autoportrete i objekata.

Uglađen rad i visoka pouzdanost u kompaktnom objektivu
Gumb za zadržavanje fokusa, prekidač za način fokusiranja, prsten otvora blende i ostale kontrole postavljene su za lako i besprijekorno rukovanje. Alternativne funkcije koje podržavaju korisnikove individualne potrebe snimanja mogu se dodijeliti gumbu za zadržavanje fokusa putem postavki izbornika. Element prednjeg objektiva premazan je fluorom koji odbija vodu i prljavštinu, a objektiv je otporan na prašinu i vlagu te jamči korištenje u zahtjevnim uvjetima na otvorenom.

SPECIFIKACIJE I ZNAČAJKE

  • G objektiv fiksne žarišne duljine ultraširokog kuta
  • XD linearni motor pruža odličan odaziv i slabe vibracije radi brzog, preciznog i tihog AF-a
  • Dva AA elementa i tri ED stakla za visoku rezoluciju u cijelom području slike
  • Sony Nano AR premaz iz tvrtke Sony uklanja odsjaj i sjene na slikama
  • Gumb za zadržavanje fokusa i druge značajke podržavaju profesionalne potrebe snimanja
  • MINIMALNA UDALJENOST FOKUSIRANJA: 0,19 m (AF), 0,18 m (MF) (0,63 stope (AF), 0,59 stopa (MF))
  • MAKSIMALNI OMJER POVEĆANJA (X): 0,20 (AF), 0,22 (MF)
  • PROMJER FILTRA (MM): 67
  • MASA: 373 g