SONY Memorijska kartica SF Professional 64GB UZ, CL10, UHS-I (SF64UZ)

419,00Kn

Cijena s popustom: 398,05Kn
Ušteda: 20,95Kn

SD memorijska kartica UHS-II serije SF-E

Na zalihi

SKU: 49042-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Brži prijenos na PC
Uz brže čitanje do 270 Mb/s prenositi možete čak i velike multimedijske datoteke na računalo u roku od nekoliko sekundi uz čitač SD kartica UHS-II. Provedite manje vremena čekajući, a više izvršavajući zadatke.

File Rescue
Nikada se nemojte bojati. Čak i kada sve krene po zlu, katastrofu možete izbjeći uz preuzimanje softvera za spašavanje koji oporavlja datoteke s fotografijama i videozapisima koje su slučajno izbrisane ili se ne mogu reproducirati.

Napravljena da traje
Ocjena IP57 znači da je SD kartica izdržljiva i otporna. Dizajnirana da izdrži pad s visine do 1,5 m, vodootporna 30 min na dubini od 1 m i može raditi pri temperaturama od -25~ do +85°C, SD kartica SF-E UHS-II trajat će neovisno o vremenu.

Munjevito brz rad
Brzo čitanje i zapisivanje do 120 Mb/s podržava stabilno snimanje niza fotografija visoke rezolucije. Mogućnost snimanja 4K videozapisa i više uz podršku za klasu brzine V60 Video.

Podrška sučelja
Podržava sučelje UHS-II koje osigurava maksimalne radne značajke. Kompatibilno i s uređajima UHS-II.

SPECIFIKACIJE

SD kartice serije SF-E čine performanse kartice UHS-II i legendarnu Sonyjevu pouzdanost pristupačnijima no ikad. Uživajte u brzim prijenosima uz brzinu zapisivanja do 120 Mb/s i čitanja do 270 Mb/s, V60, UHS klase 3 (U3) i SD klase 10. Serija SF-E nudi i zaštitu od vode, prašine, padanja, izlaganja UV i rendgenskim zrakama.

  • Brzina čitanja do 270 Mb/s i brzina zapisivanja do 120Mb/s. Podrška za klasu brzine V601 Video i UHS klasu brzine 3 (U3)
  • Idealno za snimanje videozapisa visoke rezolucije pri 4K rezoluciji i više
  • Softver za oporavak podataka File Rescue dostupan je za besplatno preuzimanje
  • Nosi ocjenu IP57, vrlo izdržljiva i otporna na elemente uz UV zaštitu te otpornost na prašinu i vodu
  • Dostupno u verzijama od 64 GB, 128 GB i 256 GB za pohranu