Sony Dodatna oprma Vertical grip for A7RM4 (only compatible with A7RM4) (VG-C4EM)

Cijena s popustom: 0,00Kn
Ušteda: 0,00Kn

Držač za okomito snimanje za ?7R IV

SKU: 49193-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Jednostavno korištenje u okomitom položaju
VG-C4EM nudi gotovo iste kontrole koje su dostupne na kućištu fotoaparata. Položaj, veličina i oblik gumba optimizirani su uz korištenje istog materijala kao za kućište fotoaparata ?7R IV. Zato su funkcija, položaj i „osjećaj” kontrola slični kao na kućištu fotoaparata kada se fotoaparat drži okomito.

Čvrst i siguran držač
Pametan dizajn držača omogućuje čvrsto držanje fotoaparata. Držač za okomito snimanje omogućuje jednostavno i ugodno snimanje bez obzira na to držite li fotoaparat vodoravno ili okomito, pa je lakše usredotočiti se na ono što snimate i kompoziciju.

Udvostručeno trajanje efektivnog rada

Pouzdana otpornost na prašinu i vlagu
riključak za držač fotoaparata načinjen je od istog zaštitnog materijala koji se koristi za kućište fotoaparata radi zaštite od prašine i vage. Time se pridonosi ukupnoj pouzdanosti sustava fotoaparata.

Punjenje baterija ili napajanje putem USB priključka
aterije u držaču za okomito snimanje mogu se puniti putem USB priključka fotoaparata bez odvajanja držača od fotoaparata. Za dugotrajne sesije snimanja dodatno napajanje za fotoaparat moguće je putem USB priključka fotoaparata1 uz pomoć mobilne baterije ili prilagodnika za izmjeničnu struju uz napajanje baterijom.

Vrsta baterije: NP-FZ100