Sony Dodatna oprema Newly designed compact shotgun mic with new Digital Audio Interface (ECM-B1M)

Cijena s popustom: 0,00Kn
Ušteda: 0,00Kn

Usmjereni mikrofon ECM-B1M

SKU: 49194-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Tri načina usmjeravanja
Napredna digitalna obrada signala omogućuje korištenje tri usmjeravanja u jednom raznovrsnom mikrofonu: super usmjeravanje, jedan smjer i više smjerova.

Super usmjeravanje u kompaktnom mikrofonu
Osam mikrofonskih jedinica visokih performansi funkcioniraju s novim algoritmom formiranja zrake za izrazito oštro usmjeravanje koje učinkovito odbija zvuk izvan osi. Sve to postiže se uz nevjerojatno kompaktan mikrofon duljine samo 99,3 mm.

Odličan zvuk uz nizak šum
Prilikom povezivanja putem priključka s više sučelja kompatibilnog fotoaparata s ugrađenim digitalnim audiosučeljem, audiosignal izravno se prenosi u fotoaparat u digitalnom obliku te ne dolazi do degradacije. Jednostavan prekidač omogućuje kompatibilnost s velikim izborom fotoaparata putem analognog sučelja.

Smanjenje mehaničkog zvuka
Napredna zaštita od udaraca i vibracija učinkovito minimizira buku niske frekvencije, ili rukovanja, koja može umanjiti kvalitetu zvuka. Neprisustvo kabela za povezivanje znači i da se buka ne prenosi mehanički na mikrofon putem kabela i priključnica.

Učinkovit filtar za jasan zvuk
Niskopropusni filtar koji filtrira infrazvučni šum implementiran je putem digitalne obrade signala, maksimiziranja kvalitete zvuka u fazi snimanja i time smanjenjem potrebe za složenom naknadnom obradom.

Veza bez kabela
Priključite mikrofon u priključak s više sučelja na kompatibilnom fotoaparatu za izravno usmjeravanje i audioveze bez dodatnih kabela i baterija. Sonyjev priključak s više sučelja nudi inteligentnu vezu i kontrolu za različite dodatke te maksimalnu fleksibilnost i mobilnost za snimanje sustavom ?.

Osnovne kontrole

Zaštita od vjetra u paketu
ECM-B1M isporučuje se s krznenom zaštitom koja može smanjiti buku vjetra prilikom snimanja na otvorenom.