Sony Dodatn aoprema New XLR adaptor with new Digital Audio Interface (XLR-K3M)

Cijena s popustom: 0,00Kn
Ušteda: 0,00Kn

Komplet adaptera za XLR XLR-K3M

SKU: 49195-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Odličan zvuk uz nizak šum
Prilikom povezivanja putem priključka s više sučelja kompatibilnog fotoaparata s ugrađenim digitalnim audiosučeljem, audiosignal izravno se prenosi u fotoaparat u digitalnom obliku te ne dolazi do degradacije. Jednostavan prekidač omogućuje kompatibilnost s velikim izborom fotoaparata putem analognog sučelja.

Bogata mogućnost povezivanja
Za ulaz su dostupna dva XLR/TRS kombinirana priključka i jedan 3,5 mm mini stereopriključak za mikrofon. Kombinirani XLR/TRS priključci mogu se prebaciti na linijski ulaz, mikrofonski ulaz ili mikrofonski ulaz s fantomskim napajanjem od 48 V.

Prilagodljivo postavljanje
Visoka razina fleksibilnosti za korištenje s profesionalnim postoljima i kućištima za kamere. Priloženi su produžni audiokabeli, koji po potrebi omogućuju prilagodbu položaja adaptera za XLR na postolju.

Veza bez kabela
Jednostavno umetnite prilagodnik za XLR u priključak s više sučelja radi izravnog napajanja i povezivanja audiouređaja bez potrebe za dodanim kabelima ili baterijama. Sonyjev priključak s više sučelja omogućuje pametno povezivanje i upravljanje za široku lepezu dodatka, čime se jamči maksimalna fleksibilnost i mobilnost za sustavno snimanje.

Sveobuhvatna kontrola
Sveobuhvatna mogućnost upravljanja u fazi snimanja može znatno pojednostavniti tijek rada naknadne obrade. Dostupne su kontrole za razinu snimanja (AUTOMATSKI/RUČNO), vezu za razinu snimanja (ULAZ 1 – ULAZ 2), prigušivač i niskopropusni filtar (100/300 Hz).

Smanjenje mehaničkog zvuka
Napredan dizajn za zaštitu od udaraca i vibracija učinkovito minimizira niskofrekventnu buku prilikom rukovanja koja može smanjiti kvalitetu zvuka. Mogućnost montiranja izravno na kameru bez dodatnih kabela dodatno smanjuje rizik od smanjenja kvalitete audiosnimke zbog buke.

Priložen je novi superusmjereni usmjereni mikrofon
Priložen je superusmjereni monomikrofon (ECM-XM1) s krznom obloženim štitnikom za vjetar.