SONY Alpha a6300 KIT 16-50mm (ILCE6300LB.CEC)

6.999,00Kn

Cijena s popustom: 6.649,05Kn
Ušteda: 349,95Kn

6300 E-mount fotoaparat s APS-C senzorom.

 • 24.2MP
 • 3.0″ LCD
 • Sony 16-50mm f/3.5-5.6 OSS zum objektiv

Nema na zalihi

SKU: 44850-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Fokusiranje brzinom pogleda – Iznimna brzina, odziv i kvaliteta u kompaktnom kućištu
Ostanite vjerni svom cilju uz najbrže automatsko fokusiranje na svijetu (0,05 s) s najvećim brojem točaka za automatsko fokusiranje s prepoznavanjem faza (425), iznimnom kvalitetom slike i vrhunskim 4K snimkama.

Istražite sljedeću dimenziju
Napredni 4D FOCUS brzo i precizno prati čak i najbrže objekte.

Prikaz nevjerojatne kvalitete slike
Novi senzor slike omogućava snimanje slika s manje šuma unutar širokog raspona osjetljivosti, do ISO 51.200.

Profesionalne funkcije za snimanje videozapisa
Snimajte vrhunske videozapise u kvaliteti 4K rezolucije i uživajte u drugim funkcijama rezerviranima za profesionalne snimatelje.

AF evolucija ubrzava
Najbržem AF sustavu na svijetu1 (0,05 s) s najviše točaka za AF s prepoznavanjem faza na svijetu (425) i tehnologiji praćenja uz AF velike gustoće pridružio se i 4D FOCUS.

Najveći broj točaka za AF s prep. faza (425) – Gušća pokrivenost točkama za automatsko fokusiranje s prepoznavanjem faza
Uz nevjerojatnih 425 točaka za automatsko fokusiranje s prepoznavanjem faza preko čitave površine slike, sveobuhvatnom pokrivenošću točkama za automatsko fokusiranje postiže se to da nijedan objekt neće umaći pažnji objektiva.

Najbrži AF na svijetu1 (0,05 s) – Poboljšano brzo hibridno automatsko fokusiranje
Zahvaljujući najbržem automatskom fokusiranju na svijetu (0,05 s) potpomognutom izuzetno učinkovitim procesorom slike BIONZ X™, možete trenutačno snimiti brze objekte vrhunskom preciznošću.

Tehnologija praćenja automatskog fokusiranja velike gustoće – Iznimno ravnomjerno snimanje brzih akcijskih scena
Tehnologija praćenja uz AF velike gustoće brzo aktivira točke za AF za praćenje objekata u pokretu uz približno 7,5 puta veću gustoću pokrivenosti u odnosu na ?6000, za izuzetno precizno, pouzdano prepoznavanje i praćenje objekata u pokretu.

Tehnologija praćenja automatskog fokusiranja velike gustoće – Iznimno ravnomjerno snimanje brzih akcijskih scena
Tehnologija praćenja uz AF velike gustoće brzo aktivira točke za AF za praćenje objekata u pokretu uz približno 7,5 puta veću gustoću pokrivenosti u odnosu na ?6000, za izuzetno precizno, pouzdano prepoznavanje i praćenje objekata u pokretu.

Sačuvajte više prvorazrednih trenutaka – Vrlo brzo uzastopno snimanje dramatične radnje čini jasnijima
Osigurajte jasnu pokrivenost ključnih trenutaka. Odaberite kontinuirano snimanje uz AF/AE praćenje do 11 fps ili do 8 fps uz Live View s minimalnim kašnjenjem prikaza na elektroničnom ili LCD zaslonu.

Inovativna obrada slike
Exmor® CMOS senzor i algoritam za obradu BIONZ X omogućavaju snimanje kvalitetnih slika u širokom rasponu osjetljivosti, do ISO 51200.

Iznimno perceptivan senzor slike – Za veću rezoluciju i učinkovitost
Uz novi donji sloj bakrenog ožičenja i sklopovlje za obradu za povećanu učinkovitost prikupljanja svjetla, senzor slike širi raspon osjetljivosti do ISO 512003, uz smanjivanje šuma.

Nenadmašna snaga obrade
Procesor slike BIONZ X™ u kombinaciji sa senzorom slike omogućava snimanje jasnijih fotografija i videozapisa s detaljnijim strukturama i manje šuma, posebno u srednjem i visokom ISO rasponu.

Snimite više brzih pokreta
Osim snimanja u višoj 4K rezoluciji, brojne filmske funkcije naglasit će vaše prednosti i povećati apetit za profesionalno snimanje videozapisa.

Za vrhunsku 4K rezoluciju
Potpunim očitavanjem piksela, bez njihovog spajanja (približno 2.4x (ekvivalentno 6K rezoluciji) podataka o slici sažeto u 4K) postiže se vrhunska rezolucija i realističnost 4K videozapisa.

Poboljšano brzo hibridno automatsko fokusiranje za videozapise
Uz maksimalno dvostruko veću AF brzinu u odnosu na prethodne modele, a6300 snima vrlo uglađene, oštre 4K videozapise. Budite kreativni i manipulirajte fokusom uz prilagodljivu brzinu AF pogona i osjetljivost praćenja automatskog fokusiranja.

Pokažite svoje snimateljske ambicije – Širi i profinjeniji spektar boja
Nove funkcije S-Gamut/S-Log omogućavaju snimanje širokog dinamičkog raspona (maks. 1300 %) za izražajnije videozapise u postprodukciji. ?6300 uz postavku S-Log3 nudi čak i 14 zaustavnih točaka.

Full HD snimanje od 120 fps / usporeno snimanje
Možete snimati brzinom od 120 fps (100 fps) u Full HD rezoluciji uz praćenje automatskog fokusiranja. Osim toga, interno je podržano i snimanje 4x/5x usporenih videozapisa.

Format XAVC S velike brzine prijenosa
XAVC S omogućava Full HD i 4K snimanje (24p (25p), 30p) od 120 fps pri maks. brzini prijenosa od 100 Mb/s za snimanje detaljnih videozapisa s minimalno šuma uslijed kompresije.

Bolja upotrebljivost i pouzdanost
Zahvaljujući naprednim, pouzdanim i jednostavnim funkcijama u robusnom kućištu od legure magnezija, ?6300 postiže nove visine radnih karakteristika profesionalne klase.

Pregledavajte i pratite točno ono što želite
Novo tražilo XGA OLED Tru-Finder™ visokog kontrasta i velike rezolucije nudi spektakularne prizore, naročito prilikom odabira novog načina rada sa 120 fps s velikim brojem sličica za prikaz uglađenije akcije i lakše praćenje.

Sada možete još lakše podijeliti ono što želite snimiti – Upotrijebite Wi-Fi®/NFC/QR kod za jednostavno povezivanje
Bežično NFC povezivanje (a sada i povezivanje putem QR koda, za one bez pametnih telefona s podrškom za NFC) pojednostavljuje prijenos slikovnih podataka s modela ?6300 na mobilne uređaje.

PlayMemories Online™
Iskoristite mogućnost sigurnosnog kopiranja u oblak tvrtke Sony i pristupajte fotografijama i videozapisima s bilo kojeg uređaja.

PlayMemories Camera Apps™
Ova aplikacija omogućuje vam dodavanje funkcija fotoaparatu i time proširuje vaše fotografske obzore.

Capture One Express (za Sony) – Jedan od najbolji svjetskih pretvarača za RAW format tvrtke Phase One
Capture One Express (za Sony) jedan je od najbolji svjetskih pretvarača za RAW format koji pruža precizne boje. Pruža prilagodljivo upravljanje digitalnim resursima, sve osnovne alate za prilagodbu i brze, odzivne radne značajke u jednom prilagodljivom i integriranom rješenju.


Značajke

 • 24.2MP APS-C Exmor CMOS senzor
 • BIONZ X procesor slike
 • XGA tražilo u 2.36m točaka OLED EVF
 • 3.0″ pokretni LCD u 921.6k točaka
 • UHD 4K30 & 1080p120 video
 • S-Log3 Gamma i Display Assist Function
 • Ugrađena Wi-Fi povezivost sa NFC
 • 4D FOCUS sa 425 Phase-Detect Points
 • DO 11 fps snimanje i ISO 51200
 • Sadrži Sony 16-50mm f/3.5-5.6 OSS Zoom Lens