SONY Alpha a6000 KIT 16-50mm (ILCE6000LB.CEC)

4.249,00Kn

Cijena s popustom: 4.036,55Kn
Ušteda: 212,45Kn

 • 24.3MP
 • 3.0″ LCD
 • Full HD 1080p
 • Wi-Fi

Na zalihi

SKU: 44853-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Snimajte za 0,06 sekundi uz brzo automatsko fokusiranje

Savršen trenutak, savršeno snimljen
Za razliku od mnogih konkurentnih modela, brzo hibridno automatsko fokusiranje modela ?6000 kombinira snagu automatskog fokusiranja s prepoznavanjem faza i onog s prepoznavanjem kontrasta. Uz broj od 179 točaka automatskog fokusiranja s prepoznavanjem faza koji je vodeći u klasi (pokriva gotovo cijelu sliku) i funkciju za brzo prepoznavanje kontrasta, rezultat nije samo način rada za uzastopno snimanje niza fotografija brzinom od 11 sličica u sekundi nego i izuzetno precizno praćenje pokreta za fotografije i videozapise.

Sony započinje novo doba automatskog izoštravanja
4D FOCUS omogućava superiorne radne značajke automatskog izoštravanja u četiri dimenzije: široka pokrivenost automatskog izoštravanja (2D visina i širina), velika brzina automatskog izoštravanja (3D dubina) i napredno praćenje s predviđanjem (4D vrijeme).

Kvaliteta započinje sa senzorom – Veće područje za detaljnije snimke
Istina je jednostavna: bolje snimke započinju većim senzorima, a model ?6000 nadmašuje mnoge fotoaparate u svojoj klasi. Njegov senzor APS-C formata pruža 1,6 puta veće područje u odnosu na 4/3 senzore i 13 puta veće u odnosu na 1/2,3 senzore uobičajenih fotoaparata. Rezultat je izvanredna kvaliteta svake slike.

Oštriji detalji, brže automatsko fokusiranje – Procesor BIONZ X™
Uz tri puta veću brzinu obrade u usporedbi s ranijim modelima, novi BIONZ X™ može precizno snimiti teksture, smanjiti zamućenost detalja i čak ublažiti vizualni šum u određenim područjima. Sve te prednosti odnose se i na fotografije i videozapise.

EXMOR®3 CMOS senzor
Novi APS HD senzor s 24,3 MP ima optimizirano prikupljanje svjetla (pomoću mikroleća postavljenih pod kutom) i bolju osjetljivost na svjetlo.

Napredni procesor
Procesor slike BIONZ X™ osigurava snimke najviše kvalitete i pruža snagu potrebnu za izuzetno brzo automatsko fokusiranje.

Nevjerojatne snimke pri slabom osvjetljenju – 25600 ISO
Izuzetno veliki raspon ISO osjetljivosti omogućava snimanje prirodnih, detaljnih fotografija pri slabom osvjetljenju ili u zatvorenom prostoru bez bljeskalice.

Snimite sve, od kapljica vode u letu do neuhvatljivih osmijeha
Iznimno brzo automatsko fokusiranje ?6000 čini jednim od najsvestranijih dostupnih fotoaparata s izmjenjivim objektivima. Uz samo 0,06 sekundi možete biti sigurni da ćete dobiti savršenu snimku u bilo kojoj situaciji, od obiteljskih okupljanja do sportskih događaja i prirode.

Nikada ne propustite savršenu snimku – Brzi hibridni AF

Napredni brzi hibridni AF omogućava fokusiranje većeg broja scena upotrebom samo prepoznavanja faza (čime se smanjuje oslanjanje na prepoznavanje kontrasta), pružajući automatsko fokusiranje koje može zabilježiti subjekt točno u željenom trenutku.

Šira pokrivenost kadra – Izuzetno preciznih 179 AF točaka za odličnu pokrivenost
Više točaka automatskog fokusiranja znači bolju šansu za snimanje savršeno oštre snimke, a uz broj od 179 točaka automatskog fokusiranja koji je vodeći u klasi, model ?6000 pruža opsežnu pokrivenost kadra i kontinuirano, precizno lociranje subjekta bez obzira na to gdje se u kadru nalazi.

U djeliću sekunde i izuzetno oštro – Kontinuirano snimanje brzinom od 11 sličica u sekundi uz AF s praćenjem
Snimanje impresivnih 11 fotografija u sekundi ne bi značilo mnogo ako bi one bile zamućene. Tu se model ?6000 ističe jer dobivate vrlo velik broj sličica u sekundi (fps) dok superiorno automatsko fokusiranje s praćenjem osigurava oštar i jasan prikaz odabranog subjekta.

Prepoznavanje faza za videozapise – Uglađeno automatsko fokusiranje poboljšava videozapise
Impresivne mogućnosti automatskog fokusiranja modela ?6000 nisu ograničene samo na fotografije. On koristi isti prioritet prepoznavanja faza za osiguravanje brzog fokusiranja i uglađenog praćenja radi profesionalnog izgleda najzahtjevnijih videozapisa.

Naprednije tražilo za bolje fotografije
OLED Tru-Finder™ EVF još je jedan od profesionalnih alata modela ?6000. Kontrola ekspozicije kompenzira previše svijetle/mračne uvjete, zumiranje prilikom fokusiranja precizno povećava odabrani detalj, a način rada otkriva histograme i mnogo više.

Snimite, prislonite i podijelite
Wi-Fi® i NFC pojednostavljuju prikaz i dijeljenje vaših genijalnih uradaka. Nije potrebno složeno postavljanje, a prijenos fotografija ili videozapisa na Android pametne telefone ili tablete koji podržavaju NFC izvršava se u jednom koraku.


Značajke

 • 24.3MP APS-C Exmor APS HD CMOS senzor
 • BIONZ X procesor slike
 • OLED EFV tražilo 0.39″ u 1,440k točaka
 • 3.0″ zakretni LCD u 921k točaka
 • Full HD 1080p XAVC S Video u 24/60 fps
 • Ugrađena Wi-Fi povezivost sa NFC
 • Fast Hybrid AF i 179 Phase-Detect Points
 • Snimanje do 11 fps i ISO 25600
 • E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS objektiv/li>
 • E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS