SanDisk SSD SDSSDE60-500G-G25 SanDisk Extreme® Portable SSD 500GB

889,00Kn

Cijena s popustom: 844,55Kn
Ušteda: 44,45Kn

SanDisk Extreme Portable SSD
Ubrzajte protok. Brže premještajte datoteke.
Čvrsti SanDisk® Extreme prenosivi SSD omogućuje velike brzine prijenosa s brzinom čitanja do 550 MB / s. ** To ga čini savršenim za spremanje i uređivanje fotografija i videozapisa visoke rezolucije. S IP55 ocjenom podnosi kišu, vlagu, padove i prašinu.

Nema na zalihi

SKU: 48750-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Brzine čitanja do 550MB / s
S prijenosima visokih performansi s brzinama čitanja do 550MB / s, SanDisk Extreme® prijenosni SSD omogućava vam da u trenu pokrećete datoteke.

Kapatiteti do 2TB
Sa 2TB velike brzine za pohranu fotografija, video zapisa i zvučnih datoteka visoke razlučivosti, SanDisk Extreme® Portable SSD savršen je za sve vaše kreativne aktivnosti.

Radi sa sustavima Windows i Mac, USB-C ili USB-A
Dizajniran za rad s Windowsom i Mac-om, SanDisk Extreme® Portable SSD opremljen je USB 3.1 priključkom Type-C, a također uključuje USB Type-C-Type-C-kabel i Type-C-Type-A adapter, što znači raditi će s PC-jevima i Mac-ovima danas, sutra i jučer.

Kompaktan, džepni dizajn
Dobre stvari dolaze u malim veličinama! Prijenosni SSD SanDisk Extreme® pruža visoke performanse i kapacitet u pogonu koji je manji od pametnog telefona.

Izgrađen od tehnološkog lidera
Prije više od 25 godina marka SanDisk® stvorila je prvi svjetski flash-solid pogon i to je bio samo početak. Kao tehnološki lider, osiguravamo da naši proizvodi i dalje pružaju vrhunske performanse na koje se možete osloniti.

Lozinkom zaštitite svoje datoteke
Softver SanDisk SecureAccess omogućava vam stvaranje mape zaštićene lozinkom na vašem disku za pohranu vaših privatnih podataka.

Specifikacije

  • Kapacitet: 500GB
  • Sučelje: USB 3.1 Gen 2
  • Konektor: USB-C
  • Kompatibilnost: Kompatibilno je s PC i Mac računalima – nisu potrebni upravljački programi.
  • Works with Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 and Mac OS 10.6+
  • Dimenzije: 4.34″ x 2.26″ x 0.4″
  • Jamstvo: 3 godine