Akcija!

SanDisk USB Stick SDDDC3-032G-G46 SanDisk Ultra Dual Drive Go USB Type C Flash Drive 32GB

97,00Kn 82,00Kn

Cijena s popustom: 77,90Kn
Ušteda: 4,10Kn

Tražite USB koji radi na vašim USB Type-C ™ i Type-A uređajima? SanDisk Ultra® Dual Drive Go omogućava vam lako premještanje datoteka s vašeg USB Type-C pametnog telefona, tableta i Maca i USB Type-A računala. Sada možete napraviti još više fotografija i pristupiti im na svim svojim uređajima.

Na zalihi

SKU: 49700-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

2 u 1 USB za vaše USB Type-C ™ i Type-A uređaje Snimite fotografije na smartfonu s USB-om tipa C i trebaju li vam na računalu? SanDisk Ultra® Dual Drive Go omogućava vam jednostavno premještanje datoteka s vašeg USB Type-C pametnog telefona, tableta i Maca i USB Type-A računala.

Oslobodite prostor za snimanje još više fotografija
Nemate prostora na vašem USB Type-C pametnom telefonu? Jednostavno priključite SanDisk Ultra® Dual Drive Idite USB Flash Drive i lako premjestite datoteke s uređaja, oslobađajući dragocjeni prostor. Sa svim tim dodatnim prostorom možete raditi više fotografija, filmova, glazbe, igara i svega što želite.

Automatska izrada sigurnosnih kopija
Automatski izradite sigurnosnu kopiju svojih najnovijih fotografija, videozapisa, glazbe, dokumenata i kontakata pomoću aplikacije SanDisk Memory zone. Budite sigurni da čak i ako izgubite pametni telefon, imate sjećanja koja su vam najvažnija.

Brzo premjestite datoteke na svoje računalo
Pozdravi se sa slanjem fotografija između uređaja e-mailom. Nakon što su datoteke na vašem SanDisk Ultra® Dual Drive Go, vrhunski USB 3.1 Gen 1 performansi sa brzinama čitanja od 150 MB / s omogućuju vam brzo premještanje datoteka na vaše računalo.

Specifikacije

  • Interface: USB 3.1 Gen 1
  • Connector: USB 3.1 Type-C, USB-A
  • Compatibility: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X v10.9+
  • Dimensions (L X W X H): 1.75″ x 0.48″ x 0.34″
  • Jamstvo: 5 godina