Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT (2398C003AA)

8.601,00Kn

Cijena s popustom: 8.170,95Kn
Ušteda: 430,05Kn

Snažna i prilagodljiva makro dvostruka bljeskalica za vrhunski osvijetljene fotografije izbliza.

Nema na zalihi

SKU: 47343-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Snažna i prilagodljiva makro dvostruka bljeskalica za vrhunski osvijetljene fotografije izbliza
Snimajte makro fotografije i krupne kadrove bogate detaljima zahvaljujući snažnom, preciznom i izuzetno prilagodljivom sustavu dvostrukih bljeskalica s brzim i tihim obnavljanjem koji omogućava kreativno osvjetljavanje malih objekata kod kojih je ključna maksimalna kontrola nad snagom i usmjerenjem osvjetljenja.

Dvostruka bljeskalica s brzim obnavljanjem
Obje bljeskalice mogu se postaviti na prsten zasebno i izmjenjivati, prilagođavajući se objektu. Obje su uklonjive te imaju utore za postavljanje na vanjske držače poput stativa ili stalaka za rasvjetu.

Bijela LED svjetla visoke svjetline
Uz prilagodljivu svjetlinu koja omogućava jednostavnije izoštravanje i modeliranje prije aktivacije bljeskalice, svjetla za izoštravanje možete aktivirati dvostrukim pritiskom okidača na fotoaparatu.

Optičko i radijsko bežično upravljanje
Bljeskalicu možete upotrebljavati kao glavnu jedinicu i njome bežično rukovati drugim bljeskalicama Speedlite putem optičkog ili radijskog bežičnog upravljanja.

Kreativno osvjetljenje i prilagođene funkcije
Posebni difuzor za bljeskalicu omogućava upravljanje intenzitetom sjena te dodjelu prilagođenih postavki za upravljanje raznim aspektima rada bljeskalice kao što su svjetlina svjetla za izoštravanje ili intenzitet bljeskalice.

Intuitivna kontrola i optimizirana upotrebljivost
Upotrebom istih kontrola kao i na ostalim novijim jedinicama Speedlite, ovu smo bljeskalicu učinili vrlo upotrebljivom. Čvrst metalni priključak s ručicom za blokadu jednim dodirom sigurno pričvršćuje jedinicu na fotoaparat.