SONY Objektiv FE 400 mm F2,8 GM OSS (SEL400F28GM.SYX)

Cijena s popustom: 0,00Kn
Ušteda: 0,00Kn

Inovativni supertelefoto objektiv F2,8 serije G Master.

SKU: 49232-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Brzina koja u potpunosti iskorištava radne značajke kućišta
Novi linearni motori XD (s iznimnom dinamikom) ostvaruju veći potisak od klasičnih, čime se postiže peterostruko unaprjeđenje radnih značajki praćenja pokretnih objekata uz trenutna i buduća kućišta. Dva takva motora i novi algoritmi pokreću grupu objektiva za fokusiranje pri velikim otvorima blende brže i preciznije nego ikada prije. Sva se snaga performansi naprednih kućišta može primijeniti na snimanje dinamičnih sportskih akcija ili objekata u divljini.

Prekrasna rezolucija i zamućenje serije G Master
Visoki standardi kvalitete dizajna jamče vrhunsku rezoluciju sve do rubova slike. Tri elementa od fluorita smanjuju kromatsku aberaciju, dok se sferičnom pažljivo upravlja tijekom dizajniranja i proizvodnje da bi se postigla najveća kvaliteta zamućenja. Podržane su i dodatne performanse telefoto konvertera s povećanjem od 1,4x i 2,0x, čime se postiže iznimna rezolucija i kontrast čak i pri 800 mm.

Iznimno lagan objektiv od samo 2895 grama
Inovativni optički dizajn koji obuhvaća tri elementa od fluorita smanjuje broj elemenata na prednjem dijelu cijevi objektiva i postiže masu od samo 2895 grama. Smanjenju mase pridonose i izdržljive komponente od legure magnezija. Uz sjajnu prenosivost, mogućnosti rukovanja te savršenu ravnotežu postiže se lako upravljanje bilo da se snima li iz ruke ili uz monopod.

Izdržljivost i pouzdanost u zahtjevnim uvjetima
Dizajn otporan na prašinu i vlagu pruža pouzdanost za upotrebu na otvorenom u nepovoljnim uvjetima. Izdržljiva legura magnezija koristi se za vanjski dio cijevi objektiva, navoj tronošca i unutarnje komponente objektiva te postiže iznimnu izdržljivost, no i smanjuje cjelokupnu masu. Prednji element ima premaz od fluorita koji pomaže pri održavanju čistoće i olakšava čišćenje prašine i otisaka prstiju.

Značajke za profesionalne potrebe snimanja
Stalni DMF omogućuje aktiviranje MF-a zakretanjem prstena za fokusiranje, čak i pri snimanju u načinu AF-C. Ugrađena je optička stabilizacija slike, a novi Mode 3 koristi napredni algoritam koji pruža optimalnu stabilizaciju za snimanje dinamičnih sportskih akcija i olakšava kadriranje. Četiri gumba za zadržavanje fokusa i prsten za fokusiranje uz MF s linearnim odgovorom unaprjeđuju raznovrsnost.

SPECIFIKACIJE I ZNAČAJKE

  • Premium supertelefoto objektiv serije G Master s velikim otvorom blende
  • Novi linearni motor XD za iznimno brz, precizan i tih AF
  • Tri objektiva od fluorita za izvanrednu rezoluciju
  • Sony Nano AR premaz iz tvrtke Sony uklanja odsjaj i sjene na slikama
  • Stalni DMF i druge značajke podržavaju profesionalne potrebe snimanja
  • MINIMALNA UDALJENOST FOKUSIRANJA: 2,7 m (8,86 stopa)
  • MAKSIMALNI OMJER POVEĆANJA (X): 0,16
  • PROMJER FILTRA (MM): 40,5 (koji se umeće)
  • MASA: 2895 g