Canon Digitalni fotoaparat EOS 1Dx Mark III + 64GB CFExpress + Cardreader (3829C013AA)

57.999,00Kn

Cijena s popustom: 55.099,05Kn
Ušteda: 2.899,95Kn

Canon EOS-1D X Mark III
Život se sastoji od neponovljivih trenutaka. Snimite ih više s EOS-1D X Mark III i ispričajte svijetu svoju vizualnu priču.

Na zalihi

SKU: 49732-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Fotografija bez ograničenja.
Kada su uvjeti zahtjevni, svjetlo loše, a pritisak velik, EOS-1D X Mark III omogućuje snimanje pobjedničkih slika prije konkurencije. To je vrhunski kreativni komplet alata s vrhunskim performansama u uvjetima slabog osvjetljenja, dubinskim učenjem za automatsko izoštravanje i videozapisima od 5,5K Raw.

Brz, precizan i snažan, bez kompromisa u kvaliteti:
Otkrijte prednosti modela EOS-1D X Mark III tvrtke Canon

Brže od brzog. Hitrije od hitrog
Neki su trenuci neponovljivi. Nestanu u djeliću sekunde i nikada se ne vrate. Sačuvajte ih zauvijek s modelom EOS-1D X Mark III, snimajući akciju s do 20 fps.

Inteligentno automatsko izoštravanje koje će vas oduševiti
Snimajte slike nevjerojatne jasnoće i oštrine. Dubinski algoritmi za učenje automatskog izoštravanja prepoznaju sve vrste situacija i mogu pratiti čak i lica skrivena iza naočala ili kacige.

Dojmljiva kvaliteta u lošim uvjetima
Procesor DIGIC X i prilagođeni senzor od 20 megapiksela izvanredni su u uvjetima slabog osvjetljenja – do ISO 102.400, proširivo do 812.600. EOS-1D X Mark III pruža izniman dinamički raspon.

Dojmljiv stroj za izradu filmova
Kada je riječ o videozapisima, EOS-1D X Mark III uklapa se doslovno u svaki radni proces. Snimajte materijale punog kadra sa 4K 60p ili 5,5K RAW koji otvaraju nove kreativne mogućnosti.

Ostanite povezani, ostanite kompetitivni
Bez obzira nalazite li se u stadionu opremljenom ethernetskom vezom ili prije isteka roka prenosite slike vezom Wi-Fi, EOS-1D X Mark III osigurava vam prednost ispred konkurencije.

Proširenje vašeg kreativnog uma
Uzimajući najbolje od naših modela DSLR i fotoaparata bez zrcala, EOS-1D X Mark III konstruiran je kako bi bio čvrst, pouzdan i intuitivan – nevidljiv koliko god fotoaparat to može biti.