panasonic Objektiv LEICA DG SUMMILUX 12 mm / F1,4 ASPH. (H-X012)

10.499,00Kn

Cijena s popustom: 9.974,05Kn
Ušteda: 524,95Kn

12-milimetarski objektiv s jednom žarišnom duljinom i standardom Micro Four Thirds / 24 mm (ekvivalent na 35-milimetarskom fotoaparatu)

Nema na zalihi

SKU: 49668-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Široki prikaz. Bogati detalji. Ovaj 12-milimetarski objektiv LEICA DG od F1,4 (ekvivalent na 35-milimetarskim fotoaparatima: 24 mm) dizajniran je da bi zadovoljio profesionalne potrebe snimanja krajolika. Snima dinamične scene s bogatom perspektivom i visokom razlučivošću. Kristalno bistra reprodukcija svake točke svjetlosti omogućuje idealno snimanje pojedinačnih zvijezda i sitnih izvora svjetlosti. Uz to, njegova struktura otporna na prskanje vode i prašinu te intuitivni upravljački prsten za otvor blende rješavaju mnoge situacije. Nosač, valjak i sjenilo objektiva izrađeni od metala čine elegantan, sofisticiran dizajn koji potiče zadovoljstvo snimanja.

Objektiv LEICA DG – vrhunska optika
Izaberite objektiv LEICA DG i dobijte vrhunsku kvalitetu i preformanse optike. S lakoćom zadovoljava stroge standarde kvalitete koje je postavila tvrtka Leica Camera AG.
Zahvaljujući profinjenom dizajnu tih objektiva, uživat ćete u sjajnoj jasnoći sve do rubova fotografija. Istovremeno se sprječavaju sve vrste iskrivljenja da bi se omogućio precizan, oštar prikaz slike. To znači da imate idealan alat za slike profesionalne razine na dlanu.

Otporan na prskanje/prašinu – više kreativnih mogućnosti
Nadvladajte osnovne elemente u gotovo bilo kojim vremenskim uvjetima ili mjestima snimanja. Ovaj objektiv odlikuje se kućištem otpornim na prskanje/prašinu* dovoljno izdržljivim da podnese i opsežnu upotrebu na terenu. Štiti unutrašnjost sustava objektiva od pijeska, kiše i još mnogo toga, što ga čini savršenim za snimanje u teškim uvjetima. Sada vas više ništa ne sprječava u snimanju kreativnih snimki prirode ili krajolika kakve želite.

Podrška za videozapise – savršeno videosnimanje
Uz podršku za videozapise, svaki korisnik ima sve potrebno za snimanje svojom kamerom LUMIX. Ne samo da promjene otvora blende prolaze besprijekorno, pa nema iznenadnih povećanja ekspozicije, ona je dizajnirana za tihi rad radi poboljšanog snimanja zvuka u sceni. Štoviše, zadivljujuće performanse automatskog fokusiranja ovog objektiva snimaju izvrsne 4K videozapise u kojima je precizno fokusiranje ključno.

15 elemenata u 12 grupa:

  • 2 ravne leće
  • 2 s ultra iznimno niskim raspršivanjem
  • 1 leća Extra-Low Dispersion