Akcija!

Panasonic LUMIX GH5 EG black Body (DC-GH5EG-K)

13.699,00Kn 12.599,00Kn

Cijena s popustom: 11.969,05Kn
Ušteda: 629,95Kn

Za fotografe koji zahtjevaju uz savršene fotografije i najbolji mogući video, a sve to u jednom kompaktnom kućištu.

  • 20 MP
  • 4K
  • 6K foto

Na zalihi

SKU: 45030-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

FOTOGRAFIJE, VIDEOZAPISI. Istražite nove granice
Digitalni senzor Live MOS pruža najbolju LUMIX kvalitetu slike. Prva svjetska podrška za snimanje videozapisa razlučivosti 4K/60P u profesionalnom tijeku rada. FOTOGRAFIRANJE U RAZLUČIVOSTI 6K omogućuje vam da pouzdano uhvatite trenutke koji su inače prepušteni slučaju. Istražite nove dimenzije snimanja fotografija i videozapisa uz LUMIX GH5.

Senzor za fotografije savršenih piksela od 20,3 MP
LUMIX GH5 daje savršene boje zahvaljujući digitalnom senzoru Live MOS od 20,3 megapiksela za najbolju kvalitetu slika u povijesti digitalnih fotoaparata LUMIX G. Uklanjanjem niskopropusnog filtra sa senzora možete pouzdano zabilježiti najoštrije slike velikog dinamičkog raspona i bez nepravilnosti. LUMIX GH5 je fotoaparat ljepote koji ste vi stvorili, a Panasonicovi inženjeri izradili.

Ljepota procesora Venus Engine
Spoj naprednog digitalnog senzora Live MOS i prekrasnog novog procesora Venus Engine 10 reproducira nevjerojatne detalje boja i izražava prirodne teksture. Osvjetljivanje više piksela i inteligentna obrada detalja ostvaruju intenzivnu svjetlinu i kontrast. Trodimenzionalna kontrola boja s bogatim bojama od tamnih do svijetlih nijansi te smanjivanje šumova višestrukom obradom čine vaše slike fascinantnima. Snimatelje će zadiviti poboljšana učinkovitost perceptivnog dinamičkog raspona postavki visoke ISO osjetljivosti.

Otklonite zamućenje s bilo kojom postavkom
Teško je držati fotoaparat u ruci kad je najbolje. Zahvaljujući 5-osovinskom dvostrukom stabilizatoru slike (I.S.) 2 u pomoć vam stiže inteligentna kompenzacija. Vrijedi kao 5 udvostručivanja trajanja ekspozicije, što znači da možete koristiti 5-struko sporiju brzinu okidača sve do krajnjeg raspona teleobjektiva. LUMIX GH5 otklanja drhtanje kućišta i objektiva od širokog kuta do krajnjeg raspona teleobjektiva. To vrijedi za snimanje fotografija i videozapisa, uključujući 4K videozapise. Zapanjujuća snaga 5-osovinskog stabilizatora slike ispravlja drhtanje sa svim objektivima, uključujući i klasične objektive koji nemaju O.I.S.

1. na svijetu 4K 60p/50p glatki kvalitetni videozapisi
LUMIX GH5 podiže profesionalno snimanje na višu razinu uz vrlo precizan, svileno gladak 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160 / MOV ili MP4). Veća brzina slika u sekundi znači sjajnu kompenzaciju pokreta, a možete usporiti snimku u uređivaču videozapisa bez gubitka detalja. Postižete i savršenu kontrolu panoramskog pomicanja i sprječavanje efekta izobličenja slike što se vidi kod manjih brzina slika u sekundi.

1. na svijetu 4:2:2 10-bitno interno snimanje
LUMIX GH5 mijenja pravila igre zahvaljujući internom 4:2:2 10-bitnom snimanju 4K videozapisa. Primjerice, 10-bitnim snimanjem zabilježit će se svi detalji promjenjivog neba i zalaska sunca bez nijansiranja koje se događa kod 8-bitnog. Moć snimanja filmova u samoj kameri otvara nove mogućnosti kod gerilskog snimanja; možete snimati 4:2:2 10-bitne snimke na SD karticu i istovremeno hvatati signal uživo putem HDMI priključka u punoj veličini** koji je spojen na vanjski monitor ili snimač. 4:2:2 10-bitno snimanje omogućuje vjerni prikaz boja i gradacije s više od milijardu boja i četverostrukim tonalitetom za profesionalne snimke u usporedbi s 8-bitnom.
Zapanjujuće brzo snimanje od 400 Mbps (ALL-Intra) omogućuje se ažuriranjem firmvera.

Ultrabrza detekcija pokreta i fokus
Panasonicova inovativna tehnologija DFD (Depth From Defocus) neprekidno se razvija i upravo je postala još bolja. DFD omogućuje fotoaparatu LUMIX GH5 izračun pokreta žarišnog objektiva usporedbom dubine vrijednosti polja dviju slike nevjerojatno velikom brzinom. Kombinacijom frekvencije automatskog fokusa s maksimalnom brzinom očitanja od 480 slika u sekundi, LUMIX GH5 postiže ultraveliku brzinu automatskog fokusa do 0,05 sekundi* i brzo uzastopno snimanje pri 9 slika u sekundi s jednostranim automatskim fokusiranjem (* brzo uzastopno snimanje pri 12 slika u sekundi uz AFS). Novi detektor pokreta precizno prati objekte koji se brzo kreću i omogućuje glatko 4K fotografiranje/snimanje i 6K fotografiranje.

Ne propustite niti jedan prizor brzim uzastopnim 6K/4K snimanjem
Snimajte neograničeno brzo i uzastopno, a zatim odaberite i izvucite slike koje želite zadržati. Novi način 6K PHOTO* pri brzini od 30 slika u sekundi omogućuje bilježenje savršenih trenutaka s nevjerojatno visokom razlučivosti od 18 megapiksela. Ultrabrzi način 4K PHOTO pri brzini od 60 slika u sekundi smrzava čak i brži pokret što jednostavno nije moguće s konvencionalnim fotoaparatima. LUMIX GH5 doista ne dopušta da se propusti bilo koji trenutak.

Otporno na prskanje/prašinu/zamrzavanje, robusni dizajn
LUMIX GH5 napravljen je da izdrži i najteže uvjete na terenu. Otporan je na zamrzavanje do -10 stupnjeva te na prskanje/prašinu zahvaljujući nepropusnim brtvama na svakom spoju, gumbu i svakoj tipki. Okvir od odljevaka legure magnezija kućište čini laganim, ali i otpornim te omogućuje robusnost u kompaktnoj veličini. Ovaj fotoaparat može ići kamo god vi idete.
Veliko OLED tražilo uživo s 3 680 000 točkica
Super visoka razlučivost od 3 680 000 točkica na OLED tražilu uživo (LVF) omogućuje prekrasnu vidljivost i savršene slike čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Jako uvećanje od 0,76 x (ekvivalentno fotoaparatu od 35 mm) omogućuje vidljivost detalja na slici, postavki i ikona, a velika udaljenost područja oka od 21 mm sjajna je za ljude koji nose naočale. Što je najbolje, OLED tražilo uživo osigurava da vaše slike ispadnu upravo onakve kakve ste htjeli.