Panasonic Digitalna videokamera HC-X1000E

13.499,00Kn

Cijena s popustom: 12.824,05Kn
Ušteda: 674,95Kn

Pripremite se za 4K.

Nema na zalihi

SKU: 47505-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Snimanje videozapisa razlučivosti 4K s mogućnošću rada u pokretu HC-X1000 profesionalna je kamera razlučivosti 4K koja podržava različite formate snimanja, kao što su 4K/Cinema 4K/Full-HD, 60p/50p/24p sličica u sekundi te cijeli niz profesionalnih funkcija. Razlučivost 4K omogućuje snimanje izvanredno vjernih slika, a zbog kompaktnog kućišta ove kamere, njome je lako rukovati. Idealna je za profesionalce koji snimaju dokumentarce i događanja. Jeste li spremni za ulazak u 4K doba? Evo savršenog načina da to učinite!

Snimanje 4K videozapisa brzinom 60p/50p sličica u sekundi Nevjerojatna kvaliteta 4K slike postiže se pri brzini snimanja 60p/50p sličica u sekundi. Brzinom od 60p/50p sličica u sekundi bilježi se duplo više informacija nego brzinom 30p/25p, što znači da su pokreti glađi.

Prilagodljivi formati snimanja i brzine prijenosa Zbog prilagodljivih formata snimanja i brzina prijenosa HC-X1000 prikladan je za korištenje u razne svrhe. Formatu snimanja AVCHD dodani su formati MOV i MP4 radi brzog i jednostavnog uređivanja. Snimanje u formatu Full-HD koristi kompresiju ALL-Intra, što omogućuje maksimalnu brzinu prijenosa od 200 Mb/s. Zbog toga je slika iznimne kvalitete.

Temeljna tehnologija visoke kvalitete Objektiv Leica Dicomar Osim što prikazuje kristalno jasne slike, ovaj izvanredan objektiv stvara blage nijanse i sjene po kojima su objektivi Leica poznati.

Senzor BSI od 1/2,3 inča Povećavanje brzine očitavanja ovog senzora omogućilo je obradu velikih količina 4K podataka pri brzini od 60/50 sličica u sekundi.

Crystal Engine Pro 4K LSI visoke brzine brzo i točno obrađuje ogromnu količinu 4K podataka i pritom smanjuje šum.

Iznimne performanse u kompaktnom kućištu
Unatoč velikom broju profesionalnih funkcija, kao što su trostruki ručni prsten, ND filtar i dva utora za SD kartice, ovaj kompaktan dizajn, zahvaljujući sustavu izmjenjivih objektiva s četiri osovine, omogućuje stabilno snimanje iz ruke. Idealan je za rad na terenima koji zahtijevaju mobilnost.