Panasonic Digitalna videokamera HC-MDH3E (HC-MDH3E)

8.999,00Kn

Cijena s popustom: 8.549,05Kn
Ušteda: 449,95Kn

Izrađen za profesionalno snimanje
Snimite vrhunske slike pri slabom osvjetljenju uz veliki MOS senzor i ugrađeno LED svjetlo održavajući stabilnost na ramenu. Profesionalne funkcije kao što su dvostruki utor za SD kartice i ručni prsten dodatno povećavaju vaš potencijal.

  • BSI MOS senzor vrste 1/3,1 (1/3,1 inča)
  • 6,03 megapiksela [16:9]
  • F1.8 ? F3.6
  • 20x opt. zum
  • Sjajna kvaliteta slike Veliki MOS senzor, objektiv F1.8
  • Ugrađeno LED svjetlo Uključen difuzijski filtar
  • Profesionalne funkcije Stabilno, dizajn za nošenje na ramenu

Nema na zalihi

SKU: 49363-596 Kategorije: ,

Product Description

Sjajni videozapisi pri slabom osvjetljenju.
Veliki 1/3,1-inčni (vrste 1/3,1) MOS senzor bilježi sjajne slike visoke kvalitete pri prigušenom osvjetljenju. To znači da možete snimati prekrasne scene i predmete u raznim uvjetima i svim okolnostima, uključujući scene u zatvorenom i noćne prizore, uz nisku razinu šumnog izobličenja.

Dizajn za nošenje na ramenu
Snimanje s ramena omogućeno je dobro uravnoteženim paketom s velikom drškom i polugom za zumiranje plus široki ručni prsten za gladak i pozitivan rad. Korisničke tipke i prekidači učinkovito su postavljeni radi jednostavne i izravne kontrole.

Ton slike
Dvije postavke kvalitete slike mogu se lako podesiti prema vašim željama. Ako odaberete Oštro umjesto Standardnog, Gamma se kompenzira visokim kontrastom, matrica boje živopisnija je, a oštrina se primjenjuje radi veće jasnoće za živopisne slike.

Ugrađeno LED svjetlo
LED svjetlo iznimno je svijetlo (300 lx na 1 metar) za pouzdano snimanje pri prigušenom osvjetljenju. Uljučen je i difuzijski filtar za difuziranje i ublažavanje svjetla.

Dva utora za SD kartice
Istovremeno snimanje bilježi podatke na obje kartice. Kada je prva kartica gotovo puna, relejno snimanje automatski se prebacuje na drugu karticu. Funkcija Hot Swap omogućuje zamjenu kartice za vrijeme snimanja tako da se pune kartice mogu zamijeniti praznima za beskrajno snimanje.

HYBRID O.I.S. + s 5 osi
HYBRID O.I.S.+ koristi ispravljanje duž pet osi za potpuno uklanjanje zamućenja koje izaziva neželjeno podrhtavanje – bilo da snimate širokokutno ili uz veliko zumiranje. Time se omogućuje snimanje oštrih, jasnih slika u praktično svim uvjetima snimanja.

Optički 20x zum
Objektiv s optičkim 20x zumom pokriva raspon od širokog kuta od 29,5 mm do 612 mm teleobjektivom koji se postiže sustavom objektiva s 4 osovine. Raspon kretanja smanjen je jer sustav objektiva pokreće svaku od četiri grupe objektiva zasebno, čime se omogućuje visoka kvaliteta slika, jako zumiranje uz kompaktan i brz mehanizam objektiva.