LEGRIA HFR88 BLACK (1959C002AA)

2.612,00Kn

Cijena s popustom: 2.481,40Kn
Ušteda: 130,60Kn

Bez napora snimite i podijelite dragocjene uspomene u fantastičnoj HD razlučivosti ovim snažnim kamkorderom sa širokokutnim objektivom, naprednim zumiranjem od 57x i moćnim mogućnostima povezivanja.

Na zalihi

SKU: 45029-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Jednostavno snimite dragocjene obiteljske trenutke u nevjerojatnoj kvaliteti
Bez napora snimite i podijelite dragocjene obiteljske trenutke pomoću ovog kompaktnog kamkordera sa svestranim naprednim zumiranjem od 57x, širokokutnim adapterom, baterijom velikog kapaciteta i moćnim mogućnostima povezivanja. Moćne tehnologije automatski osiguravaju briljantne rezultate.

Vrhunska kvaliteta
Uživajte u fantastičnim videozapisima Full HD kvalitete – čak i u zahtjevnim uvjetima slabog osvjetljenja – koji zvuče jednako dobro kao što i izgledaju zahvaljujući brojnim moćnim tehnologijama kao što je DIGIC DV 4.

Jednostavna kreativnost
Snimajte dramatične videozapise zahvaljujući fleksibilnom prebacivanju između usporenog i ubrzanog snimanja. Iskažite svoju kreativnost pomoću značajke ukrašavanja na dodir, filtara za filmski dojam i naprednog načina rada za bebe.

Lako snimanje i dijeljenje
Snimanje je udobno i kroz dulje razdoblje zahvaljujući ergonomskom dizajnu i jednostavnom dodirnom zaslonu. Jednostavno usmjerite i snimajte izvrsne videozapise koje zatim možete jednostavno podijeliti Wi-Fi i NFC vezom.

Savršeno stabilno zumiranje
Uživajte u svestranim mogućnostima snimanja i stabilnim videozapisima prepunima detalja iz udaljenih prikaza uz napredno zumiranje od 57x s inteligentnim stabilizatorom slike, širokokutni adapter i funkciju Zoom Framing Assist.

Pouzdano snimanje
Snimajte dulje s jednim punjenjem – i spremni dočekajte ključni trenutak – zahvaljujući bateriji velikog kapaciteta; istovremeno snimajte snimke maksimalne kvalitete koje ćete jednostavno dijeliti.

Značajke

  • Full HD 1080p
  • Optički inteligentni stabilizator slike
  • Framing Assist Seek
  • Pojednostavite dijeljenje
  • Napredni zum
  • Usporeno i ubrzano snimanje
  • Ugrađeni WiFi za jednostavno daljinsko upravljanje