Canon termalni pisač CANON CP1000 Bijeli (0011C002AA)

807,00Kn

Cijena s popustom: 766,65Kn
Ušteda: 40,35Kn

Brz, jednostavan ispis fotografija koji kvalitetom odgovara onom iz fotostudija – bilo kada, s bilo kojeg mjesta, za bilo koga
Za trenutačan ispis koji kvalitetom odgovara onom iz fotostudija, bilo kada i s bilo kojeg mjesta. Malen, elegantan i prijenosan pisač za fotografije omogućava jednostavan odabir jednog od četiri završna premaza i Dual ID ispisa.

Nema na zalihi

SKU: 42132-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Prednosti

  • Kompaktan i prijenosan pisač za fotografije, idealan za upotrebu u kući i izvan nje
  • Brz i jednostavan ispis s fotoaparata, USB memorija ili memorijskih kartica
  • Ispisi koji kvalitetom odgovaraju onima iz fotostudija za uspomene koje traju
  • Mogućnost odabira završnog premaza za standardni fotopapir
  • Izradite fotografije za standardne osobne dokumente

Detaljne značajke

Izrazito kompaktan prijenosni pisač za fotografije
Izrazito kompaktan i pogodan za prenošenje, pisač za fotografije SELPHY CP1000 omogućava brz i pouzdan ispis fotografija profesionalne kvalitete gdje god vam bio potreban.

Jednostavan za upotrebu
Dizajn prilagođen korisniku koji uključuje nagibni LCD zaslon od 6,8 cm (2,7”) za lakše gledanje i intuitivne izbornike s uputama na zaslonu za jednostavno upravljanje čine ovaj pisač uređajem koji svi mogu upotrebljavati. Jednostavno pohranite omiljene postavke ispisa i osigurajte konzistentne rezultate.

Ispis koji kvalitetom odgovara onom iz fotostudija
Ispišite dugotrajne fotografije profesionalne kvalitete za manje od 1 minute. Tehnologija sublimacije boja pruža vrhunsku dubinu i gradaciju boje bez čekanja.

Uspomene koje traju
Poseban sloj štiti ispise od mrlja, polijevanja i izbljeđivanja, a ispisane fotografije pohranjene u albumu trajat će do 100 godina. Možete nanijeti i jedan od 3 polusjajna završna premaza za dodatnu zaštitu od otisaka prstiju i izgled fotografija sličan tradicionalnom ispisu, a da pri tome ne morate mijenjati potrošni materijal.

Bez iznenađenja
SELPHY CP1000 nudi manje troškove ispisa uz veću kvalitetu i praktičnost. Osim toga, možete zadržati potpunu kontrolu zahvaljujući definiranom broju ispisa iz svakog paketa s potrošnim materijalom. Uživajte u nižim troškovima ispisa zahvaljujući većim pakiranjima medija.

Ispisujte na svoj način
Kako biste brzo ispisivali jednostavno povežite fotoaparat kompatibilan sa standardom PictBridge izravno s pisačem. Mogućnost ispisa s brojnih memorijskih kartica ili USB memorija znači veću fleksibilnost.

ID Photo Print
Bilo da se radi o osobnoj ili profesionalnoj upotrebi, ID Photo Print s tehnologijom Face Frame Guide omogućava brzu i jednostavnu izradu i ispis fotografija za dokumente u raznim standardnim veličinama. Dual ID ispis omogućava ispis dvije različite veličine fotografija za osobne dokumente na jedan list papira, s linijama za rezanje koje omogućavaju precizno obrezivanje.

Raspon veličina za ispis

Pisač pruža mnoge načine za dijeljenje uspomena, uključujući i ispis na format razglednice, kvadrata¹ ili kreditne kartice¹ – uz iznimnu brzinu.

Poboljšajte svoje fotografije
Auto Image Optimize (automatska optimizacija slike) s prepoznavanjem scene i lica osigurava vrhunske rezultate. Ova funkcija inteligentno ispravlja nesavršene detalje na fotografiji, istovremeno smanjujući neželjeni šum kako bi ispis bio izuzetno jasan i bogatih boja.

Ispisivanje u pokretu
Dodatna punjiva baterija NB-CP2L koju možete priključiti sa stražnje strane pisača omogućava ispis i na mjestima na kojima nema strujnog priključka. Jedno punjenje dostatno je za više od 36 ispisa veličine razglednice.