Canon Pisač PIXMA PRO 10S (9983B009AA)

5.799,00Kn

Cijena s popustom: 5.509,05Kn
Ušteda: 289,95Kn

PIXMA PRO-10S

Ovaj izuzetno precizni pisač koristi sustav s 10 pigmentnih tinti i daje ispise galerijske kvalitete koje ćete moći s ponosom izlagati ili prodavati. Mogućnost povezivanja s informatičkim oblakom jamči jednostavnu integraciju s omiljenim profesionalnim aplikacijama za uređivanje i pohranu.

Prednosti

  • Sustav s 10 pigmentnih tinti za ispis profesionalne kvalitete
  • Izravan ispis iz usluga za pohranu i fotografije u internetskom oblaku
  • Bežični ispis s računala, tableta i pametnih telefona
  • Jednostavna integracija s profesionalnim softverom za uređivanje
  • Podržan širok raspon papira tvrtke Canon i drugih posebnih papira

Nema na zalihi

SKU: 47916-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Profesionalni ispis u boji i crno-bijeli
Sustav s 10 pigmentnih tinti uređaja PIXMA PRO-10S daje precizne, stabilne i dugotrajne ispise galerijske kvalitete. Tri namjenske monokromatske tinte osiguravaju prekrasnu reprodukciju crno-bijelog ispisa.

Precizni, dugotrajni ispisi galerijske kvalitete
PIXMA PRO-10S koristi LUCIA tinte koje kombiniraju sjaj i živopisne boje tinte na bazi topivih bojila s dugotrajnošću pigmentne tinte. Chroma Optimizer tinta pojačava sjaj, izravnava površinu ispisa i širi raspon boja.

Besprijekoran tijek rada
Aplikacija Pro Gallery Print za iPad® omogućava jednostavan rad s profesionalnim uslugama za fotografije u informatičkom oblaku, kao što su Zenfolio i SmugMug.

Ispis iz popularnih usluga informatičkog oblaka
Uz PIXMA Cloud Link možete ispisivati fotografije izravno iz odabrane usluge za pohranu u informatičkom oblaku, uključujući Facebook, Dropbox, Google Drive™ i OneDrive.

Mobilni ispis s tableta i pametnih telefona
Aplikacija Canon PRINT omogućava izravan i jednostavan ispis s tableta ili pametnog telefona. Ethernet veza pojednostavljuje integraciju uređaja PIXMA PRO-10S u vaš tijek rada
.

Jednostavna integracija s profesionalnim softverom za uređivanje
Programski dodatak Print Studio Pro tvrtke Canon, kompatibilan s aplikacijama Adobe Photoshop® i Lightroom, jednostavno će podesiti odgovarajuće postavke ispisa kako biste mogli ispisivati izravno iz profesionalnog softvera za uređivanje.

Bogata podrška za medije
Kompatibilan je s odabranim profesionalnim papirima za ispis tvrtke Canon, kao i posebnim papirima tvrtki Hahnemühle i Canson.

Jednostavan ispis na CD medije
Oznake možete ispisivati izravno na kompatibilne CD medije pomoću značajke za izravni ispis na disk kako biste postigli profesionalan izgled medija.