Canon pisač PIXMA PRO-100S (9984B009AA)

4.199,00Kn

Cijena s popustom: 3.989,05Kn
Ušteda: 209,95Kn

PIXMA PRO-100S

Ovaj profesionalni A3+ pisač nudi sustav s 8 odvojenih tinti za ispise galerijske kvalitete koje ćete moći s ponosom izlagati ili prodavati, a donosi i Wi-Fi te mogućnost povezivanja s informatičkim oblakom za jednostavnu integraciju s postojećim tijekovima rada.

  • Sustav s 8 odvojenih tinti za ispis profesionalne kvalitete
  • Izravan ispis iz usluga za pohranu i fotografije u internetskom oblaku
  • Bežični ispis s računala, tableta i pametnih telefona
  • Jednostavna integracija s profesionalnim softverom za uređivanje
  • Podržan širok raspon papira tvrtke Canon i drugih posebnih papira

Nema na zalihi

SKU: 49745-596 Kategorije: ,

Product Description

Zapanjujući dugotrajni ispisi u boji i crno-bijeli ispisi
Izrazite se kroz bogate, sjajne i živopisne fotografije u boji i nevjerojatne crno-bijele otiske zahvaljujući sustavu od 8 odvojenih tinti s tri monokromatske tinte koji koristi ChromaLife 100+ za poboljšanu reprodukciju boja i dužu trajnost.

Brz ispis fotografija odličnog izgleda
Za ispise galerijske kvalitete praktički bez čekanja. PIXMA PRO-100S dizajniran je za brz rad te omogućava ispis fotografija 4 x 6 inča bez obruba za samo 34 s te A3+ ispis s obrubom za približno 90 s.

Besprijekoran tijek rada
Aplikacija Pro Gallery Print za iPad® omogućava jednostavan rad s profesionalnim uslugama za fotografije u informatičkom oblaku, kao što su Zenfolio i SmugMug.

Ispis iz popularnih usluga informatičkog oblaka
Uz PIXMA Cloud Link možete ispisivati fotografije izravno iz odabrane usluge za pohranu u informatičkom oblaku, uključujući Facebook, Dropbox, Google Drive™ i OneDrive.

Bežični ispis s tableta i pametnih telefona
Aplikacija Canon PRINT omogućava izravan i jednostavan ispis s tableta ili pametnog telefona. Ethernet veza pojednostavljuje integraciju uređaja PIXMA PRO-100S u vaš tijek rada.

Jednostavna integracija s profesionalnim softverom za uređivanje
Programski dodatak Print Studio Pro tvrtke Canon, kompatibilan s aplikacijama Adobe Photoshop® i Lightroom, jednostavno će podesiti odgovarajuće postavke ispisa kako biste mogli ispisivati izravno iz profesionalnog softvera za uređivanje.

Bogata podrška za medije
Kompatibilan je s odabranim profesionalnim papirima za ispis tvrtke Canon, kao i posebnim papirima tvrtki Hahnemühle i Canson.

Jednostavan ispis na CD medije
Oznake možete ispisivati izravno na kompatibilne CD medije pomoću značajke za izravni ispis na disk kako biste postigli profesionalan izgled medija.

iPhone®, iPad® i iPod Touch® zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc. registrirani u SAD-u i drugim državama
Google Drive™ je zaštitni znak tvrtke Google Inc.
Adobe i Photoshop registrirani su zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi tvrtke Adobe Systems Incorporated u SAD-u i/ili drugim državama.
Svi drugi zaštitni znakovi vlasništvo su njihovih vlasnika.