Canon LEGRIA HFR87 BLACK (1959C003AA)

2.612,00Kn

Cijena s popustom: 2.481,40Kn
Ušteda: 130,60Kn

Kompaktan i iznimno svestran kamkorder s moćnim mogućnostima povezivanja, nevjerojatno širokog raspona zumiranja i dugog trajanja baterije, za izvrsne obiteljske HD videozapise.

Nema na zalihi

SKU: 45028-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Jednostavno bolji, za fleksibilno snimanje i briljantne rezultate
Jednostavno snimite i dijelite videozapise vrhunske kvalitete sa sjajnim zvukom pomoću ovog kamkordera s baterijom velikog kapaciteta i moćnih mogućnosti povezivanja. Iznimno je svestran, s velikim naprednim zumiranjem od 57x i dodatnim digitalnim zumiranjem, širokokutnim adapterom i inteligentnim stabilizatorom slike.

Savršena kvaliteta
Uživajte u prekrasnim Full HD videozapisima s odličnom zvučnom podlogom – čak i u uvjetima slabog osvjetljenja – zahvaljujući moćnim tehnologijama kao što su DIGIC DV 4 i Audio Scene Select.

Jednostavno snimanje
Snimite videozapise za pamćenje upotrebom jednostavnih kreativnih efekata. Fleksibilno se prebacujte između usporenog i ubrzanog snimanja ili odaberite značajku ukrašavanja na dodir, filtre za filmski dojam i način rada za bebe.

Jednostavno snimanje i dijeljenje
Jednostavno usmjerite i snimajte izvrsne videozapise pomoću jednostavnog dodirnog zaslona, a zatim ih podijelite putem Wi-Fi veze i NFC tehnologije. Zahvaljujući laganom, kompaktnom dizajnu, snimanje kroz dulje razdoblje je udobno.

Izuzetno stabilni videozapisi
Snimite predivne udaljene detalje i prostrane pejzaže uz napredno zumiranje od 57x s dodatnim digitalnim zumiranjem, stabilizatorom slike, funkcijom Zoom Framing Assist i širokokutnim adapterom.

Snimajte duže
Zahvaljujući bateriji velikog kapaciteta koja omogućava duže snimanje na jednom punjenju, uvijek ćete biti spremni za snimanje; istovremeno snimajte snimke maksimalne kvalitete koje ćete jednostavno dijeliti.

Značajke

  • Full HD 1080p
  • Optički inteligentni stabilizator slike
  • Framing Assist Seek
  • jednostavno dijeljenje
  • Napredni zum
  • Usporeno i ubrzano snimanje
  • Ugrađeni WiFi za jednostavno daljinsko upravljanje