Akcija!

Canon EOS 6D MARK II 24-105 (1897C022AA)

14.999,00Kn 14.249,00Kn

Cijena s popustom: 13.536,55Kn
Ušteda: 712,45Kn

U cijenu je uračunat popust iz promotivne akcije “Upgrade to Canon 2019” u iznosu od 750 kn.
Popust se ostvaruje i bez donošenja starog fotoaparata a ako nam predate vaš stari DSLR ili mirrorless bilo kojeg proizvođača popust može biti i do 3.700 kn.
Više na: https://www.anigota.hr/upgrade-canon-2019/


Ostvarite svoj kreativni potencijal pomoću najnovije generacije full frame DSLR fotoaparata.

Nema na zalihi

SKU: 46493-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Novi CMOS senzor s 26,2 megapiksela
Novi CMOS senzor fotoaparata EOS 6D Mark II s 26,2 megapiksela nudi aktualnim korisnicima Canonova modela EOS 6D kao i onima koji imaju EOS DLSR-ove s APC-S senzorom nenadmašnu kvalitetu slike i poboljšane performanse. Velik dinamički raspon najnovijeg modela osigurava iznimnu širinu ekspozicije i tako korisnicima omogućuje pomicanje granica prilikom snimanja u uvjetima s puno svjetla. Poboljšani ISO 40 000 koji se širi na ISO 102 400 omogućuje fleksibilnost, tako da fotografi dokumentaristi mogu mirno snimati scene znajući da će se moći razabrati svi detalji čak i u najtamnijoj noći. U kombinaciji s najnovijim procesorom DIGIC 7, tehnologija koju donosi EOS 6D Mark II omogućuje stvaranje datoteke visoke kvalitete već u fotoaparatu. Bez obzira na to snimate li zvjezdano nebo u svom vrtu ili pak nevjerojatno polarno svjetlo, kao korisnik dobit ćete u ruke alat kojim ćete moći proširiti svoj portfelj na nove i uzbudljive načine.

Sustavu automatskog fokusiranja s 45 točaka
Uz EOS 6D Mark II korisnici mogu bolje upravljati svojom kreativnom vizijom zahvaljujući prilagodljivom sustavu automatskog fokusiranja s 45 točaka koji omogućuje preciznije praćenje. Nadogradnja na EOS 6D Mark II omogućuje korisnicima da uhvate teške scene brze i spontane akcije, kao što su mladenka i mladoženja koji hodaju prema oltaru zasuti konfetima. Osim napretka u obradi slike koji donosi DIGIC 7, EOS 6D Mark II može predvidjeti kretanje objekta u kadru i hitro se prilagoditi. Kad se upari s brzinom blende od 6,5 sličica u sekundi, EOS 6D Mark II otvara posve novu lepezu mogućnosti. Novi sustav automatskog fokusiranja zadržava mogućnost preciznog hvatanja objekata čak i pri najslabijem svjetlu, što je savršeno za portrete pri oskudnom ambijentalnom osvjetljenju.

Tehnologija automatskog fokusiranja Dual Pixel CMOS
Canonova poznata tehnologija automatskog fokusiranja Dual Pixel CMOS omogućuje supernapredno praćenje kao i glatkije fokusiranje te kraće vrijeme potrebno za fokusiranje, što se koristi prilikom snimanja videozapisa. Sve te značajke predstavljaju znatnu prednost pri snimanju makro fotografija i snimki proizvoda uz pomoć zaslona Live View.

5-osna stabilizacija pri snimanju videozapisa
EOS 6D Mark II prvi je fotoaparat iz serije EOS sa senzorom veličine punog kadra koja ima ugrađenu 5-osnu stabilizaciju pri snimanju videozapisa za poništavanje trešnje kad se snima iz ruke ili u pokretu. LCD dodirni zaslon koji se zakreće pod raznim kutovima omogućuje korisnicima premještanje fokusa dodirom prsta i dohvaćanje teško dostupnih kutova prilikom snimanja iz neobičnih perspektiva ili iz mnoštva.

4K način rada za snimanje videozapisa
EOS 6D Mark II također je prvi Canonov fotoaparat koji ima 4K način rada za snimanje videozapisa s vremenskim protokom te intervalomjer za što raznolikije snimanje videa. To dodatno potiče kreativnost jer snimanje sadržaja u razlučivosti do 4K korisnicima nudi maksimalne mogućnosti prilikom uređivanja videozapisa s protokom vremena.

Wi-Fi i Bluetooth
EOS 6D Mark II nudi još pametnije mogućnosti povezivanja – tu su Wi-Fi i Bluetooth kako biste uvijek bili povezani. Korisnici tako imaju na raspolaganju još više opcija za prijenos slika na pametne uređaje, pa mogu lako dijeliti sadržaje i tako ubrzati rukovanje snimkama. Značajke ovog fotoaparata omogućuju fotografima da kontroliraju fotoaparat putem pametnog telefona radi daljinskog snimanja fotografija ili videozapisa, što je velika prednost za sve koji ne smiju preplašiti svoje objekte snimanja, primjerice tijekom snimanja leptira koji odmara. Ugrađeni GPS prati lokaciju i omogućuje automatsko bilježenje odredišta na kojima ste stvorili svoju priču.

Otporan na prašinu i vlagu
EOS 6D Mark II idealan je fotoaparat za sve koji uvijek žele fotografije najveće kvalitete, kojima će ilustrirati svoju priču. S fotoaparatom EOS 6D Mark II korisnici mogu biti sigurni da će snimak uspjeti bez obzira na osvjetljenje, nudeći preciznost i vjernost tako da se korisnici mogu fokusirati na svoju kreativnu viziju. EOS 6D Mark II kompaktan je i lagan DSLR fotoaparat sa senzorom veličine punog kadra. Otporan je na prašinu i vlagu, pa je savršen za snimanje u pokretu, pri čemu nudi vrhunske performanse kojima će zadovoljiti potrebe korisnika. EOS 6D Mark II korisnicima će biti sredstvo za pristupanje fotografijama na nov i uzbudljiv način te nudi pouzdane visoke performanse za oslobađanje svačijih kreativnih ambicija.