Canon EF 70-300f/4-5.6 IS II USM (0571C005AA)

3.985,00Kn

Cijena s popustom: 3.785,75Kn
Ušteda: 199,25Kn

Visoka kvaliteta zumiranja s Nano USM tehnologijom.

Na zalihi

SKU: 44467-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Vrhunske radne značajke pri snimanju s udaljenosti
Idealno za snimke sportskih događaja na otvorenom i divljih životinja. Objektiv EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM je kompatibilan s fotoaparatima EOS DSLR sa senzorom punog kadra i senzorom APS-C.

Odličan objektiv za:

  • Sportove na otvorenom
  • Snimanje divljih životinja
  • Putovanja


Približite udaljene objekte
Telefoto objektiv najveće žarišne duljine od 300 mm pomaže vam približiti se objektu i ispuniti kadar. Odličan dodatak objektivu iz standardnog kompleta za proširenje mogućnosti fotografiranja.

Izoštravanje odličnih radnih značajki
Nano USM omogućuje brzo, uglađeno i tiho izoštravanje objekta. Zbog toga je ovaj objektiv idealan za snimanje fotografija objekata koji se brzo kreću, kao i za neometane zvučne podloge i prirodne prijelaze s približavanjem fokusa tijekom snimanja videozapisa.

Izvrsna kvaliteta slike
Kružni otvor blende s 9 listića pomaže odvojiti objekt od pozadine i stvoriti prekrasno zamućenu pozadinu. Integrirani specijalizirani elementi UD objektiva također smanjuju kromatske aberacije i pružaju vrlo kvalitetne slike visoke rezolucije kroz cijeli raspon zumiranja.

Budite informirani uz pokazivač ugrađen u objektiv
Na objektiv je ugrađen inovativni pokazivač za brzi pregled ključnih informacija s objektiva, čak i u uvjetima loše osvijetljenosti. Nevjerojatno korisno prilikom snimanja videozapisa uz prikaz uživo kako biste provjerili je li zapis stabilan, a također vam omogućava provjeru udaljenosti za izoštravanje i dubinske oštrine za različite otvore blende.

Lagan, kompaktan dizajn
Zahvaljujući težini od 710 g i uvučenoj duljini od 14,55 cm objektiv EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM idealan je za snimanje na lokaciji i tijekom putovanja.

Razvijeni optički dizajn
Sofisticirana optika koja obuhvaća element objektiva s vrlo niskom disperzijom (UD) osigurava odličnu kvalitetu slike s visokim kontrastom i razlučivošću kroz cijeli raspon zumiranja, čak i u teškim uvjetima snimanja.

Poboljšani stabilizator slike
Stabilizator slike objektiva EF 70 – 300 mm f/4-5.6 IS II USM smanjuje trešnju fotoaparata do 4 stupnja i dopušta korištenje 4 stupnja sporije brzine zatvarača od uobičajene za postizanje oštre snimke.