Canon EF 16-35/2,8 L III USM (0573C005AA)

16.650,00Kn

Cijena s popustom: 15.817,50Kn
Ušteda: 832,50Kn

Ova nova verzija klasičnog širokokutnog objektiva sa zumiranjem pruža zadivljujuću oštrinu u cijelom rasponu zumiranja.

Nema na zalihi

SKU: 44463-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Širokokutni objektiv serije L odličnih radnih značajki
EF 16-35mm f/2.8L III USM vrhunski je izrazito širokokutni objektiv sa zumiranjem koji pruža konstantni maksimalni otvor blende od f/2,8, zahvaljujući kojemu ćete uvijek moći ostvariti najbolju kvalitetu slike, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Odličan objektiv za:

  • Pejzaže
  • Slabo osvjetljenje
  • Arhitekturu

Bogata kolekcija širokokutnih žarišnih duljina
EF 16-35mm f/2.8L III USM zumira u rasponu od 16 – 35 mm, obuhvaćajući velik raspon širokokutnih žarišnih duljina.

Vrhunska kvaliteta slike
Objektivi velikih promjera s dvostrukim površinama od lijevanog stakla (GMo) i niska razina raspršenosti pomažu da se u značajnoj mjeri uklanjaju izobličenja slike i smanjuju kromatske aberacije. Napredni premaz sa zračnim sferama i premaz leće sa strukturom sitnijom od duljine svjetlosnih valova suzbijaju nastanak odbljesaka i lažnih slika, tako da možete bez poteškoća snimati i u nedovoljno osvijetljenim okruženjima.

Velik, konstantan otvor blende
Veliki otvor blende od f/2,8 omogućuje vam da najbolje iskoristite dostupno svjetlo, dok kružni otvor blende s 9 listića pomaže u pružanju nevjerojatne dubine polja.

Izdržljiv dizajn serije L
Robustan, izdržljiv dizajn objektiva EF 16-35mm f/2.8L III USM zaštićen od nepovoljnih vremenskih uvjeta pomaže podnositi napore profesionalnog ritma upotrebe.

Napredno automatsko izoštravanje
EF 16-35mm f/2.8L III USM ima prstenasti USM motor i vrhunski procesor koji jamče značajno brže izoštravanje.

Optički sustav
Novorazvijena optika pruža nevjerojatnu oštrinu u cijelom kadru. Mehanizam zumiranja u 5 grupa s novim dizajnom poboljšava razine otpornosti na vibracije i udarce.

Otvor blende s 9 listića
U usporedbi s kružnim otvorom blende sa 7 listića na modelu EF 16-35mm f/2.8L II USM, EF 16-35mm f/2.8L III USM ima kružni otvor blende s 9 listića te omogućava snimanje prekrasne meko izoštrene pozadine.

Premazi objektiva
Premaz leće sa strukturom sitnijom od duljine svjetlosnih valova i premaz sa zračnim sferama pomažu u suzbijanju nastanka odbljesaka i lažnih slika na fotografijama.