Canon Dodatna oprema Speedlite EL-100 (3249C003AA)

1.499,00Kn

Cijena s popustom: 1.424,05Kn
Ušteda: 74,95Kn

Jednostavan način dodavanja svjetlosti fotografijama uz glavu bljeskalice sa zakretanjem / odbijanjem svjetlosti za svestrano i kreativno osvjetljenje te postizanje prirodnih rezultata u zatvorenom.

  • Automatski način rada
  • Optički odašiljač/prijemni
  • Brojka vodilja 26 (ISO 100, m)
  • Okomita i vodoravna prilagodba

Na zalihi

SKU: 48877-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Kreiranje odličnih fotografija s bljeskalicom lakše je nego ikad
Kreirajte prirodan izgled i dojam odbijanjem bljeskalice od zidova i stropova, ili udaljenim aktiviranjem modela Speedlite EL-100. Jednostavni automatski način rada vodi brigu o tehničkim pojedinostima, tako da se možete usredotočiti na bljeskalicu te kreirati bolje slike događaja, prijatelja i obitelji.

Fotografiranje s bljeskalicom na jednostavan način
Lako dodajte svjetlost snimkama u zatvorenom i na otvorenom uz Speedlite EL-100 koja daje veću snagu od ugrađene bljeskalice i ima jednostavan regulator načina rada za lako postavljanje i upotrebu. Mogućnost okomitog i vodoravnog odbijanja svjetlosti pruža svjetlije, a ipak privlačne rezultate u zatvorenom, kao i kreativno osvjetljenje.

Budite kreativni<
Kad budete spremni za avanture s osvjetljenjem, Speedlite EL-100 ima odlične značajke koje trebate isprobati. Primjerice stroboskopska bljeskalica za zamrzavanje subjekta u brzim nizovima i način rada sa sinkronizacijom s 2. zavjesom za naglašavanje osjećaja brzine – oboje odlično za snimanje subjekata u pokretu.

Kompaktan i snažan
Uz napajanje AA baterijama i masu od samo 190 g, Speedlite EL-100 dovoljno je kompaktna i lagana da se nosi na obiteljska okupljanja i događanja te ostvaruje odlične rezultate. Pružajući brojku vodilju 26 i glavu za ručno zumiranje, može se prilagoditi za optimalno širenje svjetlosti.

Kreativno osvjetljenje bez kabela
Kako biste postigli više trodimenzionalne efekte osvjetljenja, upotrebljavajte Speedlite EL-100 kao optički bežični odašiljač za udaljeno aktiviranje bljeskalica s raznih lokacija ili kao vanjski optički prijemnik kontroliran s kompatibilnih EOS kućišta.