Canon Dodatna oprema Canon EU-V2 Expansion Unit 2 (3940C001AA)

12.699,00Kn

Cijena s popustom: 12.064,05Kn
Ušteda: 634,95Kn

Nema na zalihi

SKU: 49848-596 Kategorija: Oznaka:

Product Description

Canon EU-V2 Ekspanzijska jedinica 2 montira se na vaš C500 Mark II videokameru i pruža V-nosač za bateriju za napajanje kao i portove koji proširuju mogućnosti vaše kamere. Ekspanzijska jedinica sadrži pet ulaza: Genlock / Sync Out, daljinski B (RS-422), Ethernet, DC Out (24V, 2A) i priključak za kontrolu objektiva. Ovaj uređaj proširuje vaš C500 Mark II za rad kao produkcijska kamera pune veličine, dodajući dva 3-pinska XLR priključka za audio ulaz. Ploča akumulatora na V-nosaču sadrži ugrađeni D-Tap izlaz za napajanje dodataka.

Genlock / Sync Out port prihvaća genlock signal koji podržava vašu kameru istoj bazi kao i ostala oprema koja prima genlock signal. Daljinski B port omogućuje upravljanje kamerom pomoću RS-422 protokola, dok Ethernet port omogućuje povezivanje vaše kamere s LAN-om za upravljanje i live streaming programe. Izlaz za istosmjernu struju pruža napajanje za dodatnu opremu, dok priključak za kontrolu objektiva omogućuje sučelje s odabranim lećama. Ulazi imaju gumene poklopce kako bi zaštitili priključke od provale prašine kad se ne koriste.

Genlock je okosnica produkcije uživo / emitiranja jer osigurava da se sva proizvodna oprema, kamere i sklopke međusobno pokreću. Ovo sprečava preskakanje slika ili crnih okvira prilikom prebacivanja između izvora. Ekspanzijska jedinica može napajati svoje portove kao i kameru putem ugrađenog V-nosača. No adapter ne možete napajati kameru, budući da se XLR konektori, DC priključak za napajanje i priključci objektiva mogu napajati samo iz V-baterija, a ne iz kućište kamere.