Canon Digitalni fotoaparat Powershot G5x Mark II (3070C013AA)

Cijena s popustom: 0,00Kn
Ušteda: 0,00Kn

  • Složeni CMOS senzor od 1“ s 20,1 megapiksela
  • 24 mm, zumiranje od 5x
  • 4K videozapisi
  • Zaslon s mogućnošću nagiba
  • Bluetooth® i Wi-Fi
  • USB punjenje
  • Full HD videozapisi od 120 fps
  • Skočno OLED elektroničko tražilo
SKU: 49176-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Spoj učinkovitosti i prenosivosti, ovaj napredni kompaktni fotoaparat ima vrhunski objektiv sa zumiranjem 5x za pružanje odličnih rezultata. Skočno elektroničko tražilo i dizajn nadahnut EOS modelima čine ga zahvalnim kreativnim alatom za rad.

Kompaktni fotoaparat ogromnih mogućnosti
Moćne radne značajke koje možete nositi svuda – ovaj vrhunski kompaktni fotoaparat ima vrlo kvalitetno zumiranje od 5x za superiorne rezultate bez obzira na to što fotografirate. CMOS senzor od 1″ s 20,1 megapiksela stvara superiornu kvalitetu slike za fotografije i 4K videozapise.

Snaga i prenosivost Uživajte u senzacionalnoj kvaliteti slike koju osiguravaju složeni senzor od 1” s 20,1 megapiksela i procesor DIGIC 8 koji zajedno rade na pružanju nevjerojatne boje i jasnoće.

Najbolja optika
Ovaj vrhunski objektiv sa zumiranjem od 5x – razvijen kao rezultat znatne stručnosti tvrtke Canon na polju optike – pruža vrlo oštre rezultate i može se pohvaliti brzim otvorom blende f/1,8 – 2,8 – odlično za snimanje pri slabom osvjetljenju.

Brz i intuitivan
Od trenutka kad ga uzmete u ruke, Canon PowerShot G5 X Mark II ostavlja dojam brzine i prepoznatljivosti uz brzo automatsko izoštravanje, način rada uzastopnog snimanja brzinom od 30 fps RAW i dizajn nadahnut našim EOS fotoaparatima. Snimajte uz nagibni zaslon ili skočno elektroničko tražilo.

Vrhunski i za videozapise
Lako je postati kreativan u snimanju videozapisa jednako kao i fotografija, zahvaljujući 4K snimanju i brzinama do 120 fps u načinu rada Full HD.

Upotrebljavajte mobilni uređaj* za daljinsko snimanje te uređujte i dijelite fotografije dok ste u pokretu. Canon PowerShot G5 X Mark II održava stalnu Bluetooth®** vezu i prenosi datoteke Wi-Fi vezom.