Canon Digitalni fotoaparat INSTANT CAM. ZOEMINI C BUMBLEBEE YELLOW (3884C006AA)

999,00Kn

Cijena s popustom: 949,05Kn
Ušteda: 49,95Kn

Nasmiješite se i snimite selfie uz trenutno snimanje i ispisivanje – savršeno džepno rješenje za zabavno fotografiranje dok ste u pokretu.

Na zalihi

SKU: 49154-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Upoznajte Zoemini C tvrtke Canon
Od besramnih selfie snimki do onih predivnih s prijateljima, dobit ćete kvalitetne snimke uz džepni uređaj spreman za upotrebu u roku od nekoliko sekundi.

Ljepljivi ispisi dostupni su od džepa do dlana u roku od nekoliko sekundi
Džepni Canon Zoemini C omogućuje vam snimanje i ispisivanje u tren oka. Zahvaljujući zrcalu koje olakšava selfie snimke, tehnologiji ZinkTM koja pruža otpornost na razmazivanje i ljepljivim ispisima, ovo je prijenosni instant pisač s fotoaparatom koji vam pomaže da najbolje iskoristite svaki trenutak.

Tehnologija 2 u 1
Ova pametna kombinacija znači da možete snimati i ispisivati s istog uređaja. Uz fotoaparat s 5 megapiksela, utor za Micro SD karticu* i tehnologiju Zink™, predstavlja sve što trebate za fotografije dok ste u pokretu.

Pozirajte
Uz zrcalo montirano s prednje strane vaše selfie snimke bit će puni pogodak. Ispišite savršenu pozu, odlijepite poleđinu i ukrasite svoje stvari dajući im privlačan i osoban stil.

Malen i elegantan
Dostupan u četiri kul boje, lagani Canon Zoemini C savršen je džepni partner – njegov elegantni dizajn omogućuje lako smještanje na dlan, u džep ili torbicu i time osigurava iznimnu prenosivost.

Zalijepite ih
Uz kapacitet od 10 listova papira za ispisivanje Zink™ od 2 x 3 inča s ljepljivom poleđinom, možete ispisati, odlijepiti i zalijepiti snimke gdje želite – od hladnjaka do telefona.

Od piksela do ispisa
Zaboravite na dopunjavanja i neuredna punjenja uz tehnologiju Zink™ bez tinte. Mikro-kristali reagiraju kad se zagriju kako bi se kreirale fotografije otporne na razmazivanje, cijepanje i vodu.

Fotopapir ZINK™ tvrtke Canon
Papir ZINK ima sloj mikrokristala koji reagiraju kad se zagriju, stvarajući sliku otpornu na razmazivanje, trganje i vodu bez ikakve tinte. 20 listova 50 listova

Ključni tehnički podaci

  • ZinkTM Tehnologija ispisivanja
  • Razlučivost 314 x 500 dpi
  • 5 megapiksela
  • Težina 170 g
  • Kapacitet od 10 listova – Papir za ispisivanje ZinkTM od 2 x 3 inča
  • Micro SD