Canon Digitalni fotoaparat INSTANT CAM. PRINTER ZOEMINI S Black (3879C005AA)

1.299,00Kn

Cijena s popustom: 1.234,05Kn
Ušteda: 64,95Kn

Trenutni ispisi za trenutno stvaranje uspomena. Snimite savršen selfie uz ugrađeno zrcalo i prstenasto svjetlo, povežite aplikaciju Canon Mini Print i postignite vrhunsku grupnu fotografiju zahvaljujući snimanju s daljinskim okidanjem – sve to pruža Canon Zoemini S.

Na zalihi

SKU: 49047-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Kul odbljesci: zrcalo i prstenasto svjetlo za selfie snimke vrijedne dijeljenja
Kreirajte najbolje snimke s pomoću ovog pisača s fotoaparatom s 8 megapiksela. Uz prstenasto svjetlo za uspješne selfie snimke, snimanje uz daljinsko okidanje s pametnog telefona putem aplikacije Canon Mini Print i trenutne ispise s ljepljivom poleđinom, ovo je neizostavan uređaj za ljubitelje fotografiranja.

Kombinacija lijepa poput slike
Snimajte i ispisujte s istog uređaja uz ovaj pametni 2 u 1. Zahvaljujući njegovom fotoaparatu s 8 megapiksela, utoru za Micro SD karticu* i tehnologiji Zink™, Canon Zoemini S sve je što trebate za fotografije dok ste u pokretu.

Elegantno rješenje
Dostupan u bojama Matt Black, Pearl White i Rose Gold, ovaj lagani pisač s fotoaparatom savršen je prijenosni partner i lako se može nositi u džepu ili torbici.

Selfie snimke koje se mogu dijeliti
Zrcalo na prednjoj strani i prstenasto svjetlo osiguravaju spektakularne selfie snimke, dok funkcija daljinskog zatvarača aplikacije Canon Mini Print olakšava grupne snimke.

Pametne snimke
Upotrebljavajte Bluetooth i aplikaciju Canon Mini Print za ispisivanje slika s pametnog telefona, uz mnogo privlačnih filtara i opcija za kolaže. Aplikaciju možete upotrijebiti i za programiranje fotoaparata prilagodljivim zvukovima i postavkom samookidača za savršeno poziranje.

Ispišite, odlijepite i zalijepite
Zahvaljujući kapacitetu od 10 listova papira za ispisivanje Zink™ otpornog na cijepanje i s ljepljivom pozadinom, omogućuje lako usmjeravanje, ispisivanje i ukrašavanje predmeta omiljenim snimkama.

Aplikacija Mini Print tvrtke Canon
Povežite svoj pisač Zoemini tvrtke Canon s mobilnim telefonom ili tabletom putem aplikacije Mini Print tvrtke Canon, koja se besplatno može preuzeti na web-mjestima App Store i Google Play***. Snimite vlastite fotografije ili preuzmite izravno s Facebooka, Instagrama, Google fotografija, Dropboxa ili iClouda. Zatim možete dodati filtre, značajku proširene stvarnosti, izobličenja, crteže ili tekst kako biste potpuno prilagodili sliku.

Fotopapir ZINK™ tvrtke Canon
Papir ZINK ima sloj mikrokristala koji reagiraju kad se zagriju, stvarajući sliku otpornu na razmazivanje, trganje i vodu bez ikakve tinte.

Ključni tehnički podaci:

  • ZinkTM Tehnologija ispisivanja
  • Moderan i lagan Model od 188 grama u bojama Matt Black, Pearl White ili Rose Gold
  • Bluetooth®
  • Daljinski zatvarač
  • Podrška za pametni telefon / iOS i Android
  • 314 x 600 dpi
  • 8 megapiksela
  • Micro SD