Canon Digitalni fotoaparat EOS 90D EF-S 18-55 IS STM (3616C030AA)

11.249,00Kn

Cijena s popustom: 10.686,55Kn
Ušteda: 562,45Kn

Brže DSLR performanse koje vaš približavaju akciji…
Savršena ravnoteža brzine, kvalitete slike i prenosivosti – idealan za prirodu i brze sportove.

  • 32.5 MP
  • 10 fps
  • APS-C
  • 4K video
  • ISO 25 600
  • Wi-Fi i Bluetooth

Na zalihi

SKU: 49221-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Potpuno opremljen DSLR fotoaparat koji vam omogućuje prići bliže, snimati brže i snimiti vrhuske slike od 32,5 megapiksela.

Idealno za snimke sportskih događaja i divljih životinja EOS 90D se temelji na senzoru APS-C od 32,5 MP koji objektivima omogućuje 1,6x telefoto dosega koji bi postizali na fotoaparatu punog kadra. Izvrstan za situacije kad morate biti usred akcije.

Sloboda obrezivanja i promjene kompozicije
Fotografije pune razlučivosti s fotoaparata EOS 90D od 32,5 megapiksela moguće je obrezati, rotirati i promijeniti im veličinu uz kvalitetu slike dovoljnu za ispise u velikom formatu. Pronađite scene unutar scene i podesite kompoziciju za savršen rezultat.

Kvaliteta slike koja će vas očarati APS-C CMOS senzor od 32,5 megapiksela uparen je s našim prilagođenim procesorom slike DIGIC 8 za stvaranje fotografija nevjerojatne kvalitete – čistoća, nijanse i boje bogate su, a šum u uvjetima slabog osvjetljenja održavaju se na apsolutnom minimumu. Osjetljivost se prostire do ISO 25 600 pri snimanju iz ruke u uvjetima slabog osvjetljenja, a široki dinamički raspon omogućuje očuvanje detalja u svijetlim istaknutim dijelovima i tamnim sjenama.

Savršen spoj učinkovitosti i prenosivosti
Snimajte iznimne detalje senzorom CMOS od 32,5 megapiksela koji konstruira i proizvodi samo tvrtka Canon. Njegov format APS-C dovoljno je velik za veliku kontrolu nad dubinom polja, no dovoljno malen da bi fotoaparat EOS 90D – i njegovi objektivi – bili prijenosni i savršeno uravnoteženi.

Optimirana kvaliteta slike
Obrada slike u fotoaparatu omogućuje potpuno iskorištavanje kvalitete slike. Našu tehnologija digitalnog optimiranja objektiva (DLO) moguće je primijeniti tijekom snimanja tako da se svaki kadar prilagodi karakteristikama objektiva. Rezultat? Slike su čiste i obiluju detaljima – izravno iz fotoaparata.

Zahvaljujući u kameru ugrađenom obrađivanju RAW datoteke RAW mogu se u kameri obraditi u slike JPEG, a značajkom Creative Assist možete precizno podesiti slike. Procesor DIGIC 8 omogućuje podešavanje slike te stvaranje različitih verzija iste slike od kojih svaka izgleda drugačije i ostavlja drugačiji dojam.

Uhvatite brze prolazne trenutke
Prikažite trenutke koje je nemoguće uhvatiti golim okom, snimajući snimke od 32,5 megapiksela s do 10 sličica u sekundi. Visoke ISO osjetljivosti (do ISO 25 600) omogućuju zamrzavanje radnje nevjerojatno brzim zatvaranjima blende, brzinama čak do 1/8000 s.

Od skrovišta ptica do trkaćih staza
Pratite akciju i snimite nevjerojatne fotografije prolaznih trenutaka. Brzo kontinuirano snimanje, iznimno precizno izoštravanje pri praćenju i izuzetno jednostavno rukovanje ovaj fotoaparat čine idealnim za svakog fotografa divljih životinja ili snimanje sporta i brzih radnji.

Dovoljno brz za hvatanje trenutka
Odličan izbor za fotografe sportskih događaja i divljih životinja: snimanje nevjerojatno detaljnih slika od 32,5 megapiskela brzinom od 10 fps s kontinuiranim izoštravanjem pri upotrebi tražila fotoaparata ili 11 fps u načinu prikaza uživo. Format APS-C osigurava dodatni “domet” s telephoto objektivima pa se svojom kompozicijom lakše možete približiti udaljenoj akciji i stvarati velike, moćne ispise.
Podrška za UHS-II SD memorijske kartice omogućuje brzo pisanje slika u kameri i omogućuje snimanje 58 JPEG datoteka pune veličine, 25 datoteka RAW ili 39 datoteka CRAW u jednom nizu.
Tehnologija prepoznavanja titranja fotoaparata EOS 90D upravlja kontinuiranim brojem sličica u sekundi fotoaparata EOS 90D radi kompenzacije titranja svjetla na koje se često nailazi na zatvorenim sportskim lokacijama.

Ostanite precizni, ostanite usredotočeni
Zahvaljujući profinjenim sustavima automatskog izoštravanja fotoaparata EOS 90D čak je i pokretne objekte moguće pratiti i zadržati izoštrenima. Snimali s nevjerojatnim optičkim tražilom fotoaparata ili njegovim raznovrsnim dodirnim zaslonom promjenjivog kuta nagiba, izoštravanje je brzo, točno i precizno.

Brzo, precizno izoštravanje
45 križnih točaka automatskog izoštravanja raspodijeljene su po optičkom tražilu fotoaparata EOS 90D i omogućuju veću osjetljivost i točnost pri vodoravnom ili okomitom snimanju. Snimajte na svjetlu i u tami od -3 EV te s kombinacijama konverterskih objektiva s maksimalnim otvorom blende od samo f/8.
AF točke moguće je primjenjivati samostalno ili u grupama i područjima – koja se intuitivnim višenamjenskim upravljačkim kotačićem za automatsko izoštravanje brzo i jednostavno premještaju u kadru. Sustav izoštravanja iTR AF upotrebljava informacije o boji i licu za prepoznavanje i praćenje pokretnih subjekata. Upravljajte osjetljivošću izoštravanja i izoštravanjem pri praćenju kako biste ponašanje automatskog izoštravanja fotoaparata prilagodili vrsti fotografiranog objekta.

Dual Pixel CMOS AF
Tijekom snimanja u načinu prikaza uživo ili pri snimanju videozapisa, poznati sustav Dual Pixel CMOS AF tvrtke Canon daje vrhunsku oštrinu i pokrivanje široke površine, kao i sjajne rezultate pri slabom osvjetljenju do -5 EV. S do 100 x 88 % okomitog i vodoravnog pokrivanja kadra i izborom do 5481 položaja automatskog izoštravanja lako možete precizno podesiti svoje kompozicije. Obuhvaćeno prepoznavanje lice i očiju pomaže pratiti ljude u pokretu i zadržati ih izoštrenima.

Snimanje s različitim fokusima
Ako vam je važno postići maksimalnu dubinu polja na cijeloj slici, kao na makro snimkama, snimanje s različitim fokusima jamči potpunu izoštrenost. Jednim pritiskom gumba zatvarača EOS 90D kontinuirano snima uz podešavanje udaljenosti izoštravanja od početnog položaja pa sve do pozadine. Softverom Digital Photo Professional tvrtke Canon zatim je moguće izraditi složene snimke za stvaranje jedne potpuno izoštrene fotografije.

Fotografiranje na putovanjima
Planirate li putovanje na daleke obale ili želite predahnuti od grada? Pronađite nadahnuće i naučite nešto od putopisnih fotografa te otkrijte insajderske savjete i trikove i maksimalno iskoristite svoje avanture.

Upotrebljavajte čišći prikaz
EOS 90D je opremljen svijetlim optičkim tražilom s pribl. pokrivenošću od 100 % s pomoću kojeg akciju možete promatrati dok se događa te lakše pratiti brze objekte, primjerice ptice u letu. Na pametnom prilagodljivom zaslonu prikazuju se informacije ključne za snimanje, tako da i pod pritiskom znate što se događa.

Dodirni zaslon promjenjivog kuta nagiba fotoaparata EOS 90D omogućuje vam udobno snimanje iz različitih kutova. Izoštravate i snimate jednim dodirom, na vrlo intuitivan način.

Brz kao munja, oštar kao igla Zahvaljujući naprednom sustavu automatskog izoštravanja prati i izoštrava čak i najbrže objekte. 45 križnih AF točaka s RGB+IR senzorom eskpozicije od 220 000 piksela za iznimnu osjetljivost pri slabom osvjetljenju te prepoznavanje objekata.

Povezan s vašim digitalnim životom
Ugrađeni Bluetooth i Wi-Fi vašoj kreativnosti dodaju novu dimenziju. EOS 90D radi zajedno s pametnim uređajima s aplikacijom Canon Camera Connect* kako biste lakše podijelili fotografije putem poruka i društvenih mreža. Također je moguće daljinski upravljati fotoaparatom radi ostvarenja alternativnih gledišta.

Oslobodite svog unutarnjeg filmskog redatelja
EOS 90D omogućuje razlučivosti snimanja do 4K i do 120p sličica u sekundi u načinu rada Full HD, što ga čini vrhunskim alatom za izradu filmova. Naš vrhunski sustav izoštravanja Dual Pixel CMOS AF omogućuje izoštravanje i filmski izgled. Priključci za mikrofon i slušalice omogućuju snimanje zvuka čija kvaliteta ne zaostaje za kvalitetom slike.