Canon digitalni fotoaparat EOS 80D EFS18-135IS nano USM (1263C012AA)

10.399,00Kn

Cijena s popustom: 9.879,05Kn
Ušteda: 519,95Kn

Sa impresivnom brzinom, nagonskim kontrolama i inovativnim tehnologijama, ovaj svestrani Wi-Fi DSLR idealan je za upoznavanje novih područja fotografije i postizanje fantastičnih rezultata koje zaslužuje vaša kreativnost.

Na zalihi

SKU: 43385-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Značajke

  • Fotoaparat koji reagira i drži korak s akcijom
  • Zapanjujuća kvaliteta fotografija i videozapisa u širokom rasponu uvjeta
  • Sve što je potrebno kako bi razvili što bolje svoju fotografiju
  • Savršen za keativne videozapise
  • Jednostavno povezivanje, snimanje i djeljenje fotografija i videozapisa

Detaljne značajke

Oslobodite svoj kreativni potencijal
Brze, nagonske kontrole i inovativne tehnologije pomoći će vam napredovati u svakom području fotografije i videa. Snimanje akcija u djeliću sekunde sa 7 fps neprekidnog snimanja i AF sustavom u 45 križnih točka koji osiguravaju veliku preciznost u svim rasponima uvjeta osvjetljenja, te sa širokim rasponom objektiva.

Zapanjujuća kvaliteta
Snimajte živopisne fotografije i detalje u svakoj situaciji. Sve zahvaljujući 24.2 MP i APS-C CMOS senzoru i 7560-piksela RGB + IR senzoru za mjerenje koji vam daju točne ekspozicije. Veliki ISO raspon osjetljivosti od ISO 100-16,000 i Flicker Detection daju velike rezultate u uvjetima slabog osvjetljenja i dosljedno izlaganje prema titrajima u uvjetima umjetne rasvjete.

Kontrolirajte i razvijajte svoje fotografije
Inteligentno tražilo sa 100% pokrivenošću kadra omogućuje da vidite sve što je u datom kadru tijekom kadriranja te istovremeno prikazuje sve postavke snimanja. Uživajte u intuitivnom upravljanju velikim 7,7 cm zakretni LCD zaslonom osjetljivim na dodir, koji možete koristiti za snimanje akcija u Live View načinu snimanja s 5 fps s kontinuiranim auto fokusom.

Usavršite svoje videozapise
Snimajte videozapise u Full HD (60p) rezoluciji s mogućnošću stvaranja glatkih akcijskih sekvenci ili slow motion efekata u MP4 formatu s mogućnošću izbora broja slika u sekundi. Jedinstvena Dual Pixel CMOS AF tehnologija pruža snažan sustav Auto fokusa za praćenje objekata u pokretu, a Time Lapse Movie, HDR i kreativni filteri omogućuju stvaranje posebnih efekata.

Dijeljenje i upravljanje putem Wi-Fi veze
NFC * i Wi-Fi * olakšava povezivanje i kontrolu fotoaparata prilikom daljinskog snimanja videozapisa i fotografija, a pomoću Camera Connect App aplikacije na kompatibilnim pametnim telefonima i tabletima. Alternativno, možete koristiti softver EOS Utility na vašem Mac ili PC za snimanje iz daljine. Također možete koristiti Wi-Fi i NFC za prijenos na Canon Connect Station ili ispisati svoje slike sa kompatibilnim pisačima.

*Kada se koristi s kompatibilnim uređajima