Canon digitalna videokamera EOS C300II (0635C003)

75.899,00Kn

Cijena s popustom: 72.104,05Kn
Ušteda: 3.794,95Kn

Uistinu kreativan i praktičan 4K produkcijski alat za snimatelje i televizijske kuće.
Izdržljiv, snažan i sa značajkama jednostavnima za upotrebu, EOS C300 Mark II nudi ugrađenu mogućnost snimanja zapanjujućih 4K/Full HD videozapisa sa širokim dinamičnim rasponom, a izlazni RAW podaci i Canon Log2 pomoći će vam u ostvarenju kreativne vizije.

Nema na zalihi

SKU: 47304-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Prednosti


  • 8,3 MP, super 35-mm CMOS senzor; Full HD
  • Izmjenjivi objektiv (EF priključak)
  • Kompaktna, modularna, lagana
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF – CF kartica
  • Visoka osjetljivost, niska razina šuma
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p za snimanje filmova
  • Wi-Fi daljinsko upravljanje
  • Savršena integracija u tijek rada


  Ne dopustite da priče ostanu neispričane

  8,3 MP, super 35-mm CMOS senzor; Full HD
  8,3 MP, super 35-mm CMOS senzor, koji je dizajniran i proizveden u tvrtki Canon posebno za snimanje videozapisa, osigurava 3-kanalnu RGB obradu za Full HD snimke. Tehnologija senzora tvrtke Canon osigurava iznimne slike u visokoj rezoluciji uz visoku osjetljivost, nizak šum, smanjene artefakte uslijed izobličenja i nisku potrošnju energije te pruža tipične prednosti velikih senzora kao što je iznimno dopadljiva mala dubina polja.

  Izmjenjivi objektiv (EF priključak)
  EF priključak EOS C300 EF koristi iskustvo tvrtke Canon u proizvodnji optike u vidu izmjenjivog sustava EF objektiva koji je postao namjenski alat za izradu videozapisa – šireći kreativne mogućnosti kroz čitav asortiman cjenovno dostupnih i jedinstvenih objektiva. 3 ugrađena elektronička ND filtra za svestranije snimanje.

  Kompaktno, modularno, lagano
  EOS C300 je izuzetno kompaktna, konfigurirana za osnovno snimanje i teži tek 1669 g (bez objektiva). Komponente montažnog držača, drške i podesive upravljačke ploče osiguravaju maksimalnu pokretljivost, dok robusne vodootporne komponente kućišta izrađene od legure magnezija osiguravaju dodatnu izdržljivost i čvrstoću.

  50 Mb/s MPEG-2 MXF – CF kartica
  Snimanje MPEG-2 MXF datoteka koje su spremne za emitiranje pri 50 Mb/s (4:2:2) na dvije CF memorijske kartice – dostupne su opcije uzastopnog i istovremenog snimanja. Standardni izlazi uključuju HD-SDI kao i Timecode, Genlock i Synch priključke za snimanje s više kamera.

  Visoka osjetljivost, niska razina šuma
  EOS C300 je dodatno osjetljiva: možete snimati slike s niskom razinom šuma, do ISO 20000, što znači da je možete koristiti gotovo u svim uvjetima snimanja.

  Canon Log Gamma
  Dodatno podešavanje slike vrši se pomoću ugrađene funkcije Canon Log Gamma, koja osigurava prirodnu kvalitetu slike uz širok dinamički raspon (800%) i time maksimalnu slobodu u post-produkciji. Podešavanje preko 90 slikovnih varijabli i njihovo spremanje u obliku profila prilagođenih slika u kameru ili na SD karticu.

  24,00p za snimanje filmova
  Načini rada PAL, NTSC i 24,00p su standard kojim se osigurava brzina snimanja od 23,98p do 59,94i. Podešavanje sporog i brzog kretanja u koracima od 1 fps za kreativnu fleksibilnost.

  Wi-Fi daljinsko upravljanje
  Postavkama kamere kao što su ISO, fokus, blenda i ND filtri možete upravljati bežično pomoću prijenosnog računala, tablet računala ili Smartphone telefona, putem jednostavnog korisničkog sučelja koje koristi preglednik. (Zahtijeva dodatni bežični adapter.)

  Savršena integracija u tijek rada
  Zahvaljujući savršenom uklapanju u postojeće tijekove rada, EOS C300 filmovi kompatibilni su s većinom standardnih profesionalnih NLE softverskih paketa.