Canon dalekozor 15×50 IS WP (D79-0005221)

8.804,00Kn

Cijena s popustom: 8.363,80Kn
Ušteda: 440,20Kn

Dvogled velike snage sa stabilizatorom slike i dizajnom primjerenim za sve vremenske uvjete

Dizajniran za profesionalce i entuzijaste koji ne pristaju na kompromise, ovaj dvogled s velikim uvećavanjem utjelovljuje inovativnu tehnologiju koja postavlja nove standarde učinkovitosti.

Nema na zalihi

SKU: 46985-596 Kategorija: Oznaka:

Product Description

Prednosti

  • Moć uvećavanja od iznimnih 18x
  • Leća objektiva velikog promjera od 50 mm za bistro vidno polje
  • Široko vidno polje od 67°
  • Velika udaljenost oka od okulara od 15 mm
  • Stabilizator slike
  • UD element koji smanjuje kromatske aberacije leće
  • Prikladan za korištenje u svim vremenskim uvjetima


Detaljne značajke

18x50IS AW je jedinstven među dvogledima s velikim uvećanjem jer utjelovljuje izvanrednu tehnologiju optičke stabilizacije slike tvrtke Canon. Iskušana u video kamerama i profesionalnim lećama tvrtke Canon, ova tehnika je dokazano učinkovita. U ovom revolucionarnom sustavu koristi se nova prizma za izmjene kutova koja neprestano radi prilagodbe kako bi slika ostala stabilna. S optičkim stabilizatorom slike možete uživati u ovom dvogledu bez korištenja tronošca. Možete ga koristiti čak i za vrijeme vožnje. Zahvaljujući stabilizaciji slike povećava se mogućnost uočavanja sitnih detalja, ali se također smanjuje naprezanje i umor očiju.
IS serija sadrži leće s jedinstvenom funkcijom dvostrukog ravnanja polja, koja dramatično smanjuje zakrivljenost polja. Zahvaljujući njoj, ne dolazi do zakrivljenosti slike ili zamućenja na rubnim dijelovima koje je inače tipično za dvoglede s velikim uvećanjem. Ovaj napredni dizajn također omogućuje veću udaljenost oka od okulara pa ljudi koji nose naočale mogu gledati čitavo polje bez vinjetiranja.
Vrhunski optički inženjering tvrtke Canon također omogućava neuobičajeno široko vidno polje. To je iznimno važno kod dvogleda s velikim uvećanjem jer olakšava pronalazak željenog predmeta.