Canon dalekozor 12×36 IS II (9332A003AA)

6.049,00Kn

Cijena s popustom: 5.746,55Kn
Ušteda: 302,45Kn

Iznimno kompaktan i lagan dalekozor 12×36 IS II ima iznimnu snagu. Udaljeni predmeti približavaju se velikim intenzitetom i jasnoćom. Stabilizacija slike staje na kraj drhtavim slikama dok predmeti izgledaju postojano i stvarno.

Nema na zalihi

SKU: 2503-596 Kategorija: Oznaka:

Product Description

Prednosti

  • Snažno povećanje od 12x
  • Stabilizator slike za stabilan pogled
  • Lagan i kompaktan
  • Udaljenost oka od okulara do14,5 mm
  • Dvostruko poravnanje polja za dobivanje ravne slike
  • Dug radni vijek baterije – 4 sata neprekidnog rada
  • Površine prilagođene lakom prihvatu
  • Koristi se samo bezolovno staklo


Detaljne značajke

Snaga prije svega
Kod dalekozora 12×36 IS II tvrtke Canon iznenađuje koliko je snage sažeto u jedan tako kompaktan i precizan optički uređaj. Udaljeni i slabo vidljivi predmeti odjednom vam dolaze pred oči s velikim intenzitetom i jasnoćom.

Učinak stabilizacije

Iznenađujuća je i stabilnost predmeta koji se promatraju. Tehnologija stabilizacije slike (Image Stabilization, IS) tvrtke Canon je tako učinkovita da će vam se činiti da je vaš dalekozor učvršćen pomoću kakvog držača. U dvije tisućinke sekunde mehanizam stabilizacije slike djeluje s preciznom točnošću kako bi ispravio putanju vibracijama poremećenog nadolazećeg svjetlosnog podražaja efektivno eliminirajući efekt protresanja i dajući stabilnu sliku. Dalekozor možete koristiti čak i za vrijeme vožnje. Iznimno djelotvoran IS sustav možete koristiti kontinuirano 4 sata koristeći samo jedan komplet baterija.

Lijep dizajn
Zaljubljenicima u prirodu će se zasigurno svidjeti vanjski izgled dalekozora sa slabom refleksijom, te prednji okviri slabog sjaja koji neće uznemirivati ptice i životinjski svijet. Velika tipka IS na gornjem središnjem dijelu dalekozora lako je dostupna prstima obje ruke, kao i veliki regulator za izoštravanje kojim je posebno lako upravljati. Cijeli sklop leća objektiva prekriven je izdržljivom gumom kako bi dalekozor bio osiguran od udaraca. Okulari su presvučeni gumom za udobnu i laku upotrebu.

Širok pogled, ravno polje
Canon je postigao izdašnih 60o vidnog polja omogućujući tako korisnicima potpunije promatranje odabranih predmeta. Canonove leće s funkcijom dvostrukog poravnanja polja daju lijepe ravne slike bez poremećaja. Velika udaljenost oka od okulara dozvoljava korisnicima da vide cijelo vidno polje s udaljenosti do 14,5 mm od leće okulara, što je idealno za korisnike koji nose sunčane naočale ili naočale s dioptrijom.

Precizna optika
Ovaj je dalekozor rezultat iskustva tvrtke Canon u preciznoj optici i razvijanju leća za dobivanje jasne slike velike rezolucije. Canonov Super Spectra zaštitni sloj za leće osigurava slike s jakim kontrastima, točno izbalansiranim bojama i rješava se neželjene unutarnje refleksije koja uzrokuje bljeskove i zamućivanje slike.