Canon dalekozor 10X30IS II (9525B005)

4.061,00Kn

Cijena s popustom: 3.857,95Kn
Ušteda: 203,05Kn

Prijenosni dalekozor s povećanjem od 10x i stabilizatorom slike, idealan za putovanja, promatranje ptica i sport

Nema na zalihi

SKU: 46986-596 Kategorija: Oznaka:

Product Description

Prednosti

  • Približite se udaljenim objektima 10x na bilo kojem mjestu
  • Izuzetno stabilan prikaz uz snažni optički stabilizator slike
  • Precizna optika tvrtke Canon za visoku razlučivost i precizne boje
  • Dobro uravnotežen dizajn s gumenom oblogom pruža izdržljivost i udobnost
  • Idealan za promatranje ptica, putovanja i sport

Detaljne značajke

Približite se udaljenim objektima 10x na bilo kojem mjestu
Kompaktan, lagan i praktičan dalekozor koji vas približava udaljenim objektima za 10x uz intenzitet i jasnoću. Lako ga možete nositi sa sobom svuda pa je idealan za putovanja, promatranje ptica i širok raspon sportova s publikom.

Izuzetno stabilan prikaz uz snažni optički stabilizator slike
Snažni optički stabilizator slike brzo i precizno kompenzira mnoge različite vrste podrhtavanja i pokreta. Čak ispravlja i podrhtavanje nastalo tijekom pomicanja dalekozora kada pratite objekt ili gledate iz vozila u pokretu. Znatno manja potrošnja energije pruža do 9 sati kontinuirane upotrebe uz jedan komplet baterija.

Precizna optika tvrtke Canon za odličan prikaz visoke razlučivosti
Uživajte u odličnoj kvaliteti uz visoku razlučivost i nisku razinu izobličenja zahvaljujući preciznoj optici tvrtke Canon. Optika ima Super Spectra premaz koji se koristi na poznatim objektivima serije EF tvrtke Canon i daje živopisan prikaz visokog kontrasta s preciznom reprodukcijom boja, istovremeno uklanjajući neželjene interne refleksije koje mogu uzrokovati pojavu dvostrukih slika i odbljeska.

Predivno vidno polje od ruba do ruba
Iskusite predivno vidno polje uz jasnu i ravnu sliku s niskom razinom izobličenja od ruba do ruba zahvaljujući optici za ravnanje polja i dizajnu prizme Porro II. Udobno gledajte puno vidno polje uz veliku udaljenosti od oka od 14,5 mm koja je idealna za osobe koje nose naočale.

Dizajniran za lakoću upotrebe, izdržljivost i udobnost
Dizajniran je s vrhunskim rukohvatom i dojmom držanja u ruci te velikim gumenim okularima za udobno, uravnoteženo gledanje, praktično postavljenim gumbom stabilizatora slike i prstenom za uglađenu prilagodbu izoštravanja, za lako upravljanje prstom bilo koje ruke. Vanjski dio kućišta s niskom razinom loma svjetlosti i prednja strana niskog sjaja neće prestrašiti ptice i druge divlje životinje.