Canon connect station CS100 (9899B004AA)

750,00Kn

Cijena s popustom: 712,50Kn
Ušteda: 37,50Kn

Jednostavan način za spremanje, pregledavanje i dijeljenje svih fotografija i videozapisa na jednom mjestu
Prebacite svoje najnovije avanture jednim dodirom fotoaparata koji podržava NFC ili jednostavno prenesite fotografije s telefona, tableta ili memorijske kartice. Nakon toga moći ćete uživati u Full HD sadržajima na televizoru i podijeliti ih s prijateljima na mreži.

  • Jednostavno dodirnite fotoaparat koji podržava NFC za prijenos fotografija i videozapisa
  • Uživajte u fotografijama i videozapisima s raznih uređaja na jednom mjestu
  • Fotografije možete postavljati na društvene mreže, u informatički oblak ili na drugi Connect Station
  • Povežite se uz Canon

Na zalihi

SKU: 42587-596 Kategorije: , Oznaka:

Product Description

Uz naše domišljato povezane fotoaparate, pisače i Connect Station CS100, fotografije i videozapise moći ćete dijeliti, ispisivati, kopirati i uživati u njima lakše nego ikada prije.

UVOZ
Lako uvezite sve fotografije s memorijskih kartica ili drugih fotoaparata putem USB veze
Uvoz fotografija s više uređaja jednostavan je zahvaljujući tome što Connect Station podržava NFC i Wi-Fi, USB povezivanje i memorijske kartice. Zahvaljujući HDMI izlazu možete uživati u Full HD snimkama na zaslonu televizora.

POHRANA
Uživajte u fotografijama i videozapisima s raznih uređaja na jednom mjestu
Spremite fotografije i videozapise s fotoaparata, pametnog telefona i drugih uređaja na tvrdi disk uređaja Connect Station kapaciteta 1 TB.

DIJELJENJE
Fotografije možete postavljati na društvene mreže, u informatički oblak ili na drugi Connect Station
Uživajte u prikazu Full HD snimaka te ih brzo i jednostavno podijelite na društvenim mrežama, u informatički oblak ili na drugi Connect Station.

Bežični prijenos fotografija jednim dodirom fotoaparata ili kamkordera koji podržava NFC
Tehnologija NFC omogućava jednostavan uvoz fotografija s fotoaparata ili kamkordera koji podržava NFC na Connect Station. Jednostavno ih međusobno dodirnite za uspostavu Wi-Fi veze i automatski prijenos najnovijih snimaka. To znači kako možete trenutačno uživati u svim dragocjenim trenucima na velikom zaslonu u svom dnevnom boravku.

Uživajte u fotografijama i videozapisima s raznih uređaja na jednom mjestu
Preuzmite sve svoje fotografije i videozapise s fotoaparata, pametnog telefona i drugih uređaja na tvrdi disk uređaja Connect Station kapaciteta 1 TB. Zatim ih možete jednostavno pretraživati, pregledavati i dijeliti. Možete pregledavati i ispisivati fotografije izravno s uređaja Connect Station na bežični pisač te pregledavati sadržaj putem web-preglednika pametnog telefona ili tableta.

Fotografije možete postavljati na društvene mreže, u informatički oblak ili na drugi Connect Station
Brzo i jednostavno postavite fotografije na društvene mreže ili drugi uređaj Connect Station. Sadržaj možete jednostavno podijeliti prijenosom u usluge informatičkog oblaka ili na društvene mreže kao što su Flickr®, Facebook™, Google™ i irista. Connect Station možete koristiti u kombinaciji s kućnom mrežom za pregledavanje svih svojih fotografija s telefona, tableta ili računala.

Izravan ispis s uređaja Connect Station na bežični pisač
Pretražite. Odaberite. Ispišite. Connect Station povezuje vas s bežičnim pisačem i daje vam slobodu ispisa fotografija kako biste ih mogli staviti na zid ili podijeliti s članovima obitelji i prijateljima. Jednostavno pregledajte fotografije na televizoru i odaberite one koje želite ispisati.

Tehnički podaci

  • Uvoz fotografija i videozapisa putem Wi-Fi i NFC veze
  • Šaljite na druge uređaje Connect Station i primajte s njih
  • Potpuno povezivanje
  • Kapacitet od 1 TB