Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Canon EOS R5 - Profesionalan bez zrcala ponovno definiran

Canon EOS R5 - Profesionalan bez zrcala ponovno definiran

27. 04. 2020.

Canon Inc. objavljuje razvoj fotoaparata EOS R5. Profesionalni vrhunski fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra koji fotografima i snimateljima donosi pregršt revolucionarnih novih značajki.

 

Novo razdoblje kvalitete slike

Novi standardi fotografija visoke razlučivosti u kombinaciji s fenomenalnom kvalitetom 8K videozapisa. EOS R5 podiže kvalitetu slike na posve novu razinu za fotografije i videozapise uz munjeviti elektronički zatvarač od 20 fps, odnosno mehanički od 12 fps. EOS R5 je sposoban, profinjen i dizajniran za vrhunske stvari.

Budite snimatelj

Ostvarite svoje potencijale kroz vrhunske 8K videozapise i uživajte u uzbudljivim novim mogućnostima kreativnog snimanja. Zahvaljujući performansama za interno snimanje RAW 8K videozapisa s punom širinom senzora za broj kadrova do 29,97 fps i 4K videozapisa za broj kadrova do 119,88 fps* u 4:2:2 10-bitnoj opciji Canon Log ili 4:2:2 10-bitnoj opciji HDR PQ, model EOS R5 omogućuje širenje snimateljskog žanra uz dinamične nove načine za pričanje priče.

*Eksterno snimanje dostupno je samo za 4K videozapise za broj kadrova do 59,94 fps

Više od nominalne vrijednosti

Sada je sve u fokusu. Uz AF s naprednim praćenjem životinjskih subjekata model EOS R5 može prepoznati pse, mačke i ptice tako što otkriva tijelo, lice ili oko subjekta.

 

Novi standardi stabilnosti

Po prvi put na bilo kojem fotoaparatu tvrtke Canon nudimo stabilizaciju slike u 5 osi sa senzorom pokreta ugrađenu u kućište koja skladno surađuje sa stabilizacijom slike Canon RF objektiva kako biste kombinacijom optičke stabilizacije slike i stabilizacije slike ugrađene u kućište dobili vrhunske, iznimno izoštrene fotografije i videozapise bez podrhtavanja.

Veza s informatičkim oblakom. Još više

Snimajte i prenosite fotografije i videozapise u pokretu zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi vezi koja omogućava povezivanje s novom Canonovom uslugom image.canon. EOS R5 je kompatibilan s funkcijom za automatski prijenos fotografija te omogućava snimanje i uređivanje sadržaja u pokretu ili njihovo automatsko preuzimanje na kućno računalo.

 

Svestranost i prilagodljivost

Za radne karakteristike pogledajte ispod haube. Moćna kombinacija utora za CFexpress i SD UHS-II kartice omogućuje vam dulje snimanje, a time i više snimki. EOS R5 je dio nevjerojatne linije EOS R te donosi vrhunski sustav za montiranje RF koji nudi vrhunsku kvalitetu i prilagodljivost, a kompatibilan je i s nevjerojatnim asortimanom EF objektiva tvrtke Canon zahvaljujući RF-EF adapterima koji omogućavaju jednostavnu integraciju.

VSC Pro+ Internet Trgovina   Izrada Online Shopa