Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Canon EOS R3 - BRŽI. BOLJI.

Canon EOS R3 - BRŽI. BOLJI.

02. 06. 2021.

Brži. Bolji. Novi profesionalni fotoaparat bez zrcala vrhunskih radnih značajki i velike brzine. Stiže uskoro.

Naručiti ga možete na poveznici LINK

Prolazni trenuci u vremenu, snimljeni fotoaparatom na načine za koje niste ni pomislili da su mogući. Dobro došli u svijet modela EOS R3. Naš novi iznimno brzi fotoaparat bez zrcala odličnih radnih značajki predstavlja novo doba za fotografe koji snimaju sport, divlje životinje i vijesti, kao i kreativne snimatelje. Stiže uskoro!

 

Nenadmašna brzina i radne značajke fotoaparata bez zrcala dizajniranog za profesionalce.

Fotoaparat dizajniran za snimanje najbržih akcijskih scena. Dizajniran za snimanje objekata koji se kreću velikom brzinom i zadovoljavanje zahtjevnih potreba profesionalnih fotografa, uz izniman odziv te visoku osjetljivost, pouzdanost i izdržljivost.

 

Eksplozivna brzina pri 30 fps.

U srcu modela EOS R3 nalazi se potpuno novi složeni senzor s pozadinskim osvjetljenjem koji radi u kombinaciji s našim procesorom slike DIGIC X svjetske klase. Zajedno omogućuju snimanje RAW datoteka vrhunske kvalitete pri nevjerojatnih 30 fps, s punim AF/AE praćenjem.

Zapanjujuća brzina novog senzora fotoaparata daje i novu definiciju onoga što se može postići elektroničkim zatvaračem. Sinkronizacija bljeskalice moguća je kad se upotrebljavaju vanjske bljeskalice Speedlite, a izobličenje objekata koji se brzo kreću gotovo je eliminirano.

 

Usavršite snimanje kretanja.

Mogućnost fotoaparata EOS R3 da prati objekte u pokretu po kadru, održavajući ih iznimno dobro izoštrenima, nešto je što nikad prije niste vidjeli. Čak i kad snimate RAW datoteku pri 30 fps, naša tehnologija Dual Pixel CMOS AF nove generacije pouzdano prati objekte.

Mogućnosti praćenja objekta prenijeli smo na nove razine. Osim načina rada za praćenje ljudi i životinja s automatskim izoštravanjem (uključujući ptice) na fotoaparatima EOS R5 i EOS R6, EOS R3 prati i trkaće automobile i motocikle – savršeno za snimatelje motociklističkih sportova.

A kad uvjeti postanu teški, fotoaparat sada može izoštriti pri ekstremnim razinama tame: pri razinama osvjetljenja od -7 EV ili nižima.

 

Uočite. Reagirajte. Odgovorite.

Jeste li ikada upotrebljavali fotoaparat tako napredan da vam se čini da vam čita misli? Zahvaljujući našoj jedinstvenoj tehnologiji automatskog izoštravanja Eye Control, EOS R3 izoštrava u smjeru u kojem gledate. Ova nenadmašna kontrola automatskog izoštravanja omogućuje fotoaparatu da reagira jednako brzo kao i vi – brzo odgovarajući na scene koje se mijenjaju.

Pri slabom osvjetljenju EOS R3 pruža do osam koraka zaštite od podrhtavanja fotoaparata2 zahvaljujući našoj revolucionarnoj tehnologiji stabilizatora slike (IS). Fotoaparat ima stabilizaciju slike s pomicanjem senzora koja funkcionira s optičkom stabilizacijom slike ugrađenom u mnoge objektive sa sustavom montaže RF, tako da omogućuje snimanje iz ruke pri vrlo slabom osvjetljenju ili dok upotrebljavate velike brzina zatvarača za namjerno zamućenje pokreta.

 

Napravljen za videozapise.

EOS R3 snima kinematografske videozapise jednako dobro kao i fotografije. Prepun značajki koje snimateljima omogućuju nove razine kreativnosti, fotoaparat interno može snimati 4K ili RAW videozapise visoke preciznosti uzorkovanja na karticu CFexpress. Canon Log 3 pruža veći dinamički raspon i mogućnosti gradacije boja.

Bitno je da je jednako prepoznavanje objekata dostupno i fotografima i videografima, tako da možete pratiti objekte u pokretu po kadru, održavajući ih izoštrenima čak i tijekom rada.

 

Dizajnirani za profesionalce.

EOS R3 dizajniran je da izdrži napore svakodnevne profesionalne upotrebe. Njegovo izdržljivo kućište od legure magnezija zabrtvljeno je na istoj razini kao i naši legendarni fotoaparati iz serije EOS-1D i može se nositi s prašinom i vodom u zahtjevnim uvjetima. Dva utora za kartice omogućuju upisivanje slikovnih datoteka na SD ili CFExpress medije.

Fotoaparat se napaja iz baterije LP-E19 velikog kapaciteta – jednake onoj koju možete pronaći u našem fotoaparatu EOS-1DX III. Time se osigurava usklađenost modela EOS R3 s postojećom opremom, pa može upotrebljavati rezervne baterije koje već imate.

Zapravo, ako ste ikada upotrebljavali fotoaparat serije EOS-1, mnoge kontrole na sustavu EOS R3 djelovat će vam vrlo poznato. A ako niste, znamo da će vam se svidjeti instinktivno pozicioniranje njegovih kontrola i ergonomski rukohvat.

Fotoaparat pruža izbor kontrola, s višestrukim kontrolerom i pametnim kontrolerom koji se instinktivno nalaze u dosegu palca kako bi se osiguralo potpuno intuitivno upravljanje. Tri prilagodljiva kotačića na fotoaparatu te kontrolni prsten objektiva na svakom objektivu sa sustavom za montažu RF omogućuju lako prilagođavanje brzine zatvarača, otvora blende, ISO vrijednosti i kompenzacije ekspozicije s fotoaparatom na oku. EOS R3 ima i zaslon s promjenjivim kutom nagiba koji omogućuje jednostavno kadriranje iz kreativnih perspektiva.

 

Napredno povezivanje.

Povezivanje je od ključne važnosti za sportske fotografe i reportere. EOS R3 upotrebljava svoju žičanu LAN utičnicu i Wi-Fi3 od 5 GHz za komunikaciju s računalnim mrežama, prijenosnim računalima i mobilnim uređajima radi brzog i lakog dijeljenja slika. EOS R3 također je kompatibilan s našom aplikacijom Mobile File Transfer koja profesionalnim fotografima omogućuje dodavanje metapodataka i prijenos slika s pametnog telefona kad Wi-Fi veza nije dostupna.

EOS R3 ima novi priključak za dodatnu opremu koji omogućuje prijenos podataka i napajanje za novu dodatnu opremu kad je priključen na fotoaparat.

 

Snaga modela EOS R.

Sustav za montiranje objektiva RF modelu EOS R3 otvara vrata ka dosad nedostižnim mogućnostima, neviđenoj optičkoj izvrsnosti i nenadmašnim mogućnostima automatskog izoštravanja. EOS R3 kombinira te ogromne napretke s prepoznatljivim dizajnom i robusnom konstrukcijom naših svjetski priznatih fotoaparata EOS-1D. Rezultat ne samo da preobražava vašu kreativnost, nego se i uklapa u vaš postojeći sustav, zajedno s objektivima, fotoaparatima i bljeskalicama Speedlite koje već s povjerenjem upotrebljavate.

VSC Pro+ Internet Shop   Internet prodaja